kessin sorun yok 22 atBen yapmak isterdim bu 10 kişilik limiti şuan doldurdum kesinti yapıyor yapmaza atardım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
kessin sorun yok 22 atBen yapmak isterdim bu 10 kişilik limiti şuan doldurdum kesinti yapıyor yapmaza atardım
Çok sağol ailene sevgiler saygılarımı sunarımO güzel yüreğinlee hep öylee kall içmiş kadar oldukk ..Sağolasınn varolasınn..
sana zahmet ödülü reis28 arkadaşıma atarmısın ona özelden ulasam atsın banaO güzel yüreğinlee hep öylee kall içmiş kadar oldukk ..Sağolasınn varolasınn..
olmaz nıe sen atıonkı ben burda sadece hakkımı savunuom haksızsam dekı haksızsın ozur dıler cıkarımYaz payfix ben atayım. 25₺
Tamam bana yaz özelden payfix atayım.admın 3 saatir roll takıp edıom listeye almadı neymıs odul almısım ozaman bastan belirticeksin uykuyu bıraktık saat 4
Bana aticak bende paparamdan bana verdiğin ibanimi Aticamkessin sorun yok 22 at
Olsun. Kirmayin bir birinizi. Oda demekki almayanlar alsın diye düşündü demekki.olmaz nıe sen atıonkı ben burda sadece hakkımı savunuom haksızsam dekı haksızsın ozur dıler cıkarım
evet sana zahmet ıstıyosan kesıntı fast mast hepsını kessın 20 atsan yeter bana cok ıhtıyacım varBana aticak bende paparamdan bana verdiğin ibanimi Aticam
Canın sağolsun atsın bana bende sana atayımevet sana zahmet ıstıyosan kesıntı fast mast hepsını kessın 20 atsan yeter bana cok ıhtıyacım var
yazdım ıns burdadır oCanın sağolsun atsın bana bende sana atayım
İnslahy
yazdım ıns burdadır o
burdaymıs paparanı yazarmısın ona sana zahmetİnslah
bastan belırtmek zorunda admın gozunu sevem saat4 3 saaatir takıp edıomOlsun. Kirmayin bir birinizi. Oda demekki almayanlar alsın diye düşündü demekki.
Tamam attı bana Özelden iban at atayımburdaymıs paparanı yazarmısın ona sana zahmet
Reis son derece haklisin sende oda buda şuda ama tek haksiz bi yere degincem konu disinda kalarak adam 4 saat takip etmis ve basta diyebilirdi sen listede yoksun konu bittikten sonra adama sen yoksun demis bu bildigin baska bisey oluyor neyse kolay helsin iyi forumlarOlsun. Kirmayin bir birinizi. Oda demekki almayanlar alsın diye düşündü demekki.
admin senden o parayı almam ben dahada yazmıom neyse senin icin konuyu kapatıom ama bu bos kafalı arkadası uyarın bidaha boyle bos cocukluk yapmasın yarın obur gun gene sıkayet gelir yoksaTamam @zencii ye ben atacam proglem yok. ❤ yoksa uyuycam bak seni bekliyorum ?
Helal olsun sana bro Al iste sana admin gibi admin emek veren ekmek yer sozunu unutmayin emek calmayin.Tamam @zencii ye ben atacam proglem yok. ❤ yoksa uyuycam bak seni bekliyorum ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!