Holigan promosyon lar kısmında etkinlik açtı sponsoru ile oradan bakarsın@Zagor yazma sansın varmı hangı yere sponsorsa ozelden
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Holigan promosyon lar kısmında etkinlik açtı sponsoru ile oradan bakarsın@Zagor yazma sansın varmı hangı yere sponsorsa ozelden
İki üç ?Kaç forumda takılıyor sun
bi özelden yazma sansın varmıdırHoligan promosyon lar kısmında etkinlik açtı sponsoru ile oradan bakarsın
abi 7 saat oldu hala dönüş yok anca işlemde dıyor baglandıgımda baska bsıey dedıgı yok yınede tsklerÖncelikle geçmiş olsun fakat 3 saat normal bir süre bu sektör için sabırla beklemeni tavsiye ederim sponsor olmayan firmalara malesef destek veremiyoruz
Sponsor firmalarımızı öneririm çekimde gayet hızlılar ve bizim güvencemiz var aklınızda bulunsun iyi forumlar dilerimabi 7 saat oldu hala dönüş yok anca işlemde dıyor baglandıgımda baska bsıey dedıgı yok yınede tskler
tşkler abiSponsor firmalarımızı öneririm çekimde gayet hızlılar ve bizim güvencemiz var aklınızda bulunsun iyi forumlar dilerim
Adminler bellidir nickine tıkla sohbet başlat derdini anlat@Zagor orda aadmınlere nasıl ulasıcam ayrdımcı olsan zoelden yazsan
hesap onayı yaptım tıklayınca yetkınız yok dıyorAdminler bellidir nickine tıkla sohbet başlat derdini anlat
Merem ondan seni buralarda pek göremiyorumİki üç ?
@Zagor arkadaş a yardımcı olsana lennn herşey paramı sanki insanlık öldümü heeehesap onayı yaptım tıklayınca yetkınız yok dıyor
Kardeş yanlış anlamada 3k pat diye hiç bir siteye yatirilmaz 100-200 yatırıp oynayın ca kesmiyor muhesap onayı yaptım tıklayınca yetkınız yok dıyor
ne biliyim iyi diye yatırdım b ı kac defa daha atmıstım sıkıntısız 5 dk olmadan aynı yontem ıle olmsutuKardeş yanlış anlamada 3k pat diye hiç bir siteye yatirilmaz 100-200 yatırıp oynayın ca kesmiyor mu
La söyledim ya girsin sponsor foruma@Zagor arkadaş a yardımcı olsana lennn herşey paramı sanki insanlık öldümü heee
mesaj atamıyorum admınlere fılan hesabı maıl geldı onayladım yetkın yok dıyorLa söyledim ya girsin sponsor foruma
24 saat içinde hallolmazsa yönlendreym birinemesaj atamıyorum admınlere fılan hesabı maıl geldı onayladım yetkın yok dıyor
24 saat içinde hallolmazsa yönlendreym birine
Doğum günü me son 17 dakika24 saat içinde hallolmazsa yönlendreym birine
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!