Liste alfabe gibi bende her harften bir kişi çıkar ?İlk sırada benim top 10 listesi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Liste alfabe gibi bende her harften bir kişi çıkar ?İlk sırada benim top 10 listesi ?
En birinci benListe alfabe gibi bende her harften bir kişi çıkar ?
tefocan paranı aldıysan kapattır şu konuyu millet hala onu savunuyor senin parada pulda gözün olmadıgını hala çözememiş bunlar.En birinci ben
En birinci ben
CukkaaaaaaaBenim derdim para değil kaç kere yazdım sana cvp ver sileyim die
Bana yaz bana ben savunuyorum bi tek millet diyip de kaçak köçek yazma biliyoruz onun değil senin gözünün parada pulda olduğunu biliyoruZtefocan paranı aldıysan kapattır şu konuyu millet hala onu savunuyor senin parada pulda gözün olmadıgını hala çözememiş bunlar.
ya bi git işine delpieoBana yaz bana ben savunuyorum bi tek millet diyip de kaçak köçek yazma biliyoruz onun değil senin gözünün parada pulda olduğunu biliyoruZ
benim gözüm parada pulda dogru diyorsun varmı itirazın sana iyi forumlar. burada dayı hariç herkes para kazanma derdinde yoksa kumar illetiyle ne işleri olabilirBana yaz bana ben savunuyorum bi tek millet diyip de kaçak köçek yazma biliyoruz onun değil senin gözünün parada pulda olduğunu biliyoruZ
Senin sadaka dediğin 2 tl mi kalıbının adamı değilmişsin şakın slm verme sadaka diyenede hava atma@tefocan4747 attim parani ustu sadakam olsun sana ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!