Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet İFŞAAAAAA ! @trefector12

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
adama zamanında parasını atma süründür süründür ondan sonra al paranı attım geriside sadakam olsun diyor yüzsüzlüğün bu kadarı. insanın bi yüzü kızarırda kusura bakma geciktirdim falan der

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Borç almadan kaçarak para bulmanın yolu çulla istemek olmuş abi bak yaşça büyüksün ama seninkinin Türkçesi borç almaya maçom yemiyor bende nasıl para koparırsam onun mücadelesini veriyorumdur o yüzden bu konuda yorum yapma bence sen
şurada veya diger forumda kimden alıpte geri dönüş yapmamışım git sor soruştur sen avukatmısın her şeye maydanoz oluyorsun benimle muhatap olmazsan sevinirim.

Delpiero

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
adama zamanında parasını atma süründür süründür ondan sonra al paranı attım geriside sadakam olsun diyor yüzsüzlüğün bu kadarı. insanın bi yüzü kızarırda kusura bakma geciktirdim falan der
Sor bakalım adam zamanında ödüyor muymuş aldığı borçları bizde biliyoruz konu açmayı konuşmayı ama yakışmaz bize sen sor kendisi sana söyler

Delpiero

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
şurada veya diger forumda kimden alıpte geri dönüş yapmamışım git sor soruştur sen avukatmısın her şeye maydanoz oluyorsun benimle muhatap olmazsan sevinirim.
Senin kafan mı güzel de bana avukatı mısın diyorsun varsayki ben avukatıyım sen avukatı mısın tefocanın da en başından salça olmuşsun konuya ben sana para alıp geri vermemişsin demedim sana zaten sen başka türlü yolunu bulma peşindesin

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Sor bakalım adam zamanında ödüyor muymuş aldığı borçları bizde biliyoruz konu açmayı konuşmayı ama yakışmaz bize sen sor kendisi sana söyler
kardeş borc almayı biliyorsan geri ödemesinide bileceksin. bak bu konu açılmasaydı o para hala ödenmeyecekti. adam geçiktirdim vs diyip özür dileyecegi yerde birde fazla attım gerisi sadaka olsun diyor sen böyle adamları savunmaya devam et

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Senin kafan mı güzel de bana avukatı mısın diyorsun varsayki ben avukatıyım sen avukatı mısın tefocanın da en başından salça olmuşsun konuya ben sana para alıp geri vermemişsin demedim sana zaten sen başka türlü yolunu bulma peşindesin
çok şükür benim kimsenin 1 kuruşuna ihtiyacım yoktur. yolumu falan bulma peşinde olsam bugüne kadar ufak tefekte olsa hiç dagıtım rol vs konusu açmazdım.

Delpiero

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
kardeş borc almayı biliyorsan geri ödemesinide bileceksin. bak bu konu açılmasaydı o para hala ödenmeyecekti. adam geçiktirdim vs diyip özür dileyecegi yerde birde fazla attım gerisi sadaka olsun diyor sen böyle adamları savunmaya devam et
İçine mi girdin de biliyorsun ödenmeyecekti konuyu açtıran arkadaş da geciktiği zaman konu mu açılsın illa böyle mi işliyor bu işler açarız bundan sonra konu üstüne konu sende kimin ne olduğunu görürsün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap