Ne diyim ki usta miktar tabiki önemli değil ne beni ne onu zengin eder neyse olan oldu.Mİktar çok değil. Ne olursa olsun benden isterdi o. Ben de diyorum kaç gündür nerede
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ne diyim ki usta miktar tabiki önemli değil ne beni ne onu zengin eder neyse olan oldu.Mİktar çok değil. Ne olursa olsun benden isterdi o. Ben de diyorum kaç gündür nerede
Ben Hep burday dim paşa sen yeni geldinUla niye aynı nick almadın
miktarın önemi yokta konuştukları verilen sözler önemliNe diyim ki usta miktar tabiki önemli değil ne beni ne onu zengin eder neyse olan oldu.
Matematik falan diyorlar şans değil bilgi oyunu felan diyorlar ama dediğin gibi öğrenmek zor****** et onu tam öğrenene kadar kumar oyuncak dermanın kalmaz zaten
Olm sen benden önce nasil uye olabilirsin lannnn ??
Yani usta bende başka sivil dostuma mahcup oldum o gece beklediğim gelmeyince olsun neyse uzatmaya gerek yok ?miktarın önemi yokta konuştukları verilen sözler önemli
Şans da olucak tecrübe matematik cesaret hepsi olucak yani çok komplike oyunMatematik falan diyorlar şans değil bilgi oyunu felan diyorlar ama dediğin gibi öğrenmek zor
Tek kupon yaptın patladın mıbeyler olmadı rollinfg tamamlayamadık hakkınızı helal edin bidaha deneriz sonra kusura bakmayın
beyler olmadı rollinfg tamamlayamadık hakkınızı helal edin bidaha deneriz sonra kusura bakmayın
sağlık olsunbeyler olmadı rollinfg tamamlayamadık hakkınızı helal edin bidaha deneriz sonra kusura bakmayın
Sen anlıyor musun tamamenŞans da olucak tecrübe matematik cesaret hepsi olucak yani çok komplike oyun
Bebeğim 24 gün önce kayıt yapmışsın milattan önce kaydolmus gibi anlatma forum yeni degilmi zatenBen Hep burday dim paşa sen yeni geldin
Pp şimdi olmuşBen Hep burday dim paşa sen yeni geldin
24 gün de cocuk olur kardeşim hee bilmiyom ki yenimi ?Bebeğim 24 gün önce kayıt yapmışsın milattan önce kaydolmus gibi anlatma forum yeni degilmi zaten
yerini bil rütbeye saygi ?Olm sen benden önce nasil uye olabilirsin lannnn ??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!