piskiyatriye git
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
piskiyatriye git
dalgada kullanıyosundur arada
Ben gittim boş yapıyo etkisi yokpiskiyatriye git
boşuna gitmişsinditBen gittim boş yapıyo etkisi yok
Sigara ve kırmızı tuborg hariç bir şey içmem ben kraldalgada kullanıyosundur arada
12.53 kurusu niye biraktin hayretettim.onun icin iki saat roll takip ediyoruz ilyasim sende sabir yok. İki gunde parayi katlayip araba almaya calisiyon şoyle sakinleyip once bisiklet sonra araba alsan olmaz mi .Vay be eskiden hızlıymışım. 1.000 liraya
Bazen vodka viski. Dalga falan nedir bilmeyizzSigara ve kırmızı tuborg hariç bir şey içmem ben kral
İntihar ettikten sonra gittim beceremedim Bütün hapları içtim hapların içinde mide koruyucuda Varmış bayıldımda midemi temizlediler geçtiboşuna gitmişsindit
Boğulacaksam büyük denizde boğulayım ?12.53 kurusu niye biraktin hayretettim.onun icin iki saat roll takip ediyoruz ilyasim sende sabir yok. İki gunde parayi katlayip araba almaya calisiyon şoyle sakinleyip once bisiklet sonra araba alsan olmaz mi .
İnşaat mühendisimeslekten bahsediyorum
Ona o kadar para vereceğime sahilde oturur sigara mi içer rahatıma bakarim.piskiyatriye git
50 tlye derdini DinlerimOna o kadar para vereceğime sahilde oturur sigara mi içer rahatıma bakarim.
Adam biliyor ?Psikiyatriye dengesi bozuk adam gider. Bu arkadaş deli değil ki borcu var. Çözümü para psikiyatri değil.
Bogulmuyon sonra dereye giriyon ??? ordada 50 100 biraz sabir ve sakin olsan var ya ne para vurursun ilyas .bu ay oyle dene 200 300 yatir sitelere katlamaya calis ..yazik 30 gun calisiyorsun emegin zayii olmasin .Boğulacaksam büyük denizde boğulayım ?
Gel sarilak kanka Max Çekimim 4500 . Ha bı günde 13k çektim ama tek çekim m 5 i bile görmedim ? yemio guvenemiomÇok büyük kumarcısın ellam hayatımda tek seferde 10 k çekemedim
Ben tek sefer 5.500 çekebildim çok şükür 2 k yapınca elim ayağıma dolanıyoGel sarilak kanka Max Çekimim 4500 . Ha bı günde 13k çektim ama tek çekim m 5 i bile görmedim ? yemio guvenemiom
Ama yakındır parayı bulacağım krall. Bulduğumda ilk sana 100tlPsikiyatriye dengesi bozuk adam gider. Bu arkadaş deli değil ki borcu var. Çözümü para psikiyatri değil.
NiyeOlum bu nasıl bu konu ***
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!