Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet İtfaiye Hortumu Nickli Dolandırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Messi06

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Onun benn anasini avradinii ******* ************* gram sevmezdim nakitci falan vardı keske ona yaptirsaydin

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
arkadaşlar yan forumda tepkıme ve mesaj sayısına guvenıp bozum yaptım 230 tl dolandırıldım son paramdı bi sürü borcum var yokmu tanıyan brı belki kurtarırım umudum yok ama
Onun mk geçmiş olsun. Diğer tarafta ki dolandirdigi Cüneyt senmisin

Phrisme

Kayıtlı Üye
Varda numarası aç Bi hesap dağıt sitelerde uğraşsın dursun 1 hafta sonra gelir ya anası ölür ya babası ya trafik kazası klasik yalanlar geçmiş olsun. Kardeşm

palantis38

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Hiz sevmedigim birisiydi .hicde muhatap olmadim.Allah islah etsin.merak ee Allah bir yerden cikarir.

eydolu4731

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ozur dilerim lutfen affet beni .emin olmadan kimse hakkinda konusmam ama bak adamin parasini mobil yoluyla aliyor dakikasinda gondermiyor adami engelliyor ve annesi rahmetli oluyor .gercekten inanilirmi litfen sen soyle ...Allah utandirilacak isler vermesin.
Pardon olan kim diğer taraftan gelmemi .yoksa bu pardon itfaiye olmasın ??

Megastarkan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
adam birde alay edıyor bulursam yemın ederım öldurucem onu bak anemın ustune yemın ederım öldurmezsem adam degilim istersem içeri gireyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap