Ulaşmaya çalışmıyorum beklesin mesaj artırarak 100 kişiye bişey elde edememBitme zaten ona öyle söyle ulasabiliyormusun mesaj yoluyla dahi olsa
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ulaşmaya çalışmıyorum beklesin mesaj artırarak 100 kişiye bişey elde edememBitme zaten ona öyle söyle ulasabiliyormusun mesaj yoluyla dahi olsa
200 tlye zengin olmaz o kendi kaybetti düşman kazandı gorusucezOnun benn anasini avradinii ******* ************* gram sevmezdim nakitci falan vardı keske ona yaptirsaydin
Onun mk geçmiş olsun. Diğer tarafta ki dolandirdigi Cüneyt senmisinarkadaşlar yan forumda tepkıme ve mesaj sayısına guvenıp bozum yaptım 230 tl dolandırıldım son paramdı bi sürü borcum var yokmu tanıyan brı belki kurtarırım umudum yok ama
Durduk yere niye suclasin adamı madem öyle birşey yapmaz ulaş ona gelsin versin parasını
Allah rahmet eylesinUlaştım zaten annesi yangında ölmüş cenaze işleri varmış.
Allah rahmet eylesin
Adami neden whatsupta engelliyor ozaman sana yazacak zamani bulmusda adama minyazacak vakit bulamamis.Ulaştım zaten annesi yangında ölmüş cenaze işleri varmış.
Adami neden whatsupta engelliyor ozaman sana yazacak zamani bulmusda adama minyazacak vakit bulamamis.
Ozur dilerim lutfen affet beni .emin olmadan kimse hakkinda konusmam ama bak adamin parasini mobil yoluyla aliyor dakikasinda gondermiyor adami engelliyor ve annesi rahmetli oluyor .gercekten inanilirmi litfen sen soyle ...Allah utandirilacak isler vermesin.Utanmış.
Pardon olan kim diğer taraftan gelmemi .yoksa bu pardon itfaiye olmasın ??Ozur dilerim lutfen affet beni .emin olmadan kimse hakkinda konusmam ama bak adamin parasini mobil yoluyla aliyor dakikasinda gondermiyor adami engelliyor ve annesi rahmetli oluyor .gercekten inanilirmi litfen sen soyle ...Allah utandirilacak isler vermesin.
Ozur dilerim lutfen affet beni .emin olmadan kimse hakkinda konusmam ama bak adamin parasini mobil yoluyla aliyor dakikasinda gondermiyor adami engelliyor ve annesi rahmetli oluyor .gercekten inanilirmi litfen sen soyle ...Allah utandirilacak isler vermesin.
Yalana baq ** bunu inancak kişinin beyninden şüphe ederim tam tokatci ipneUlaştım zaten annesi yangında ölmüş cenaze işleri varmış.
Pardon olan kim diğer taraftan gelmemi .yoksa bu pardon itfaiye olmasın ??
Oyle tabii zamani tayin edemeyiz.haklisin ne diyeyim .Dünya fani ölüm ani.
Dimi ama olabilirNeden olmasın?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!