İtfaiye Hortumu Kork benden 200 tl için uykuların kaçacak 2mizin de hayatı biticek.. hadi ıyı geceler herkese
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ismi Harun Mete belki işine yararİtfaiye Hortumu Kork benden 200 tl için uykuların kaçacak 2mizin de hayatı biticek.. hadi ıyı geceler herkese
Sevimsiz
çiftçiyim şöyleyim böyleyim para çok diye millete hava atıyodu malum yerdeSevimsiz
Ya tam bi ******** 3-4 kere cebine 1000 tl üzeri para girince adam zannediyo kendini milletin 3 kuruşuna salça oluyo sonraçiftçiyim şöyleyim böyleyim para çok diye millete hava atıyodu malum yerde
Bumuymus hortum.sifata bak .
aynenBumuymus hortum.sifata bak .
Bi arada iş adamıyım falan fistan diyordu puc tboş adamın biriydi yazık olmus arkadasa ya
Dolandırıcı olduğu gibi sapikmis ta sanırım
Abi 15-20 tl için kafasının üstünde dönüyo ya sizofren oBi arada iş adamıyım falan fistan diyordu puc t
Valla sende çok ayıp ettin.@kedicik kıs kıs gülme sana kirginim darginim kaç kere paparan yok diye banka hesabıma parayı çekip sana eft yapmaya çalıştım. Dogruya dogru Sende bana kaç kere ödül Attın. Ama son birkaç gündür kü davranışları sana yakistiramadim. Yok senin dm den ayrıldım yok mesajlara cevap vermemek falanda fistan neyse canın sağolsun.
Paparam yok diye bankaya atman ayrıcalıkmı sanki 1 saatlik iş.@kedicik kıs kıs gülme sana kirginim darginim kaç kere paparan yok diye banka hesabıma parayı çekip sana eft yapmaya çalıştım. Dogruya dogru Sende bana kaç kere ödül Attın. Ama son birkaç gündür kü davranışları sana yakistiramadim. Yok senin dm den ayrıldım yok mesajlara cevap vermemek falanda fistan neyse canın sağolsun.
Kafasını mikim onun mk salagi. Bi arkadaşa yardimci olacaktık sen bana 50 yi atta bende üstüne 50 ekleyip ona 100 atayım diyordu allahtan inanmadim kendim attım. Şuan ona bende küfürü basıp duruyor olurdumAbi 15-20 tl için kafasının üstünde dönüyo ya sizofren o
Paparam yok diye bankaya atman ayrıcalıkmı sanki 1 saatlik iş.
Valla sende çok ayıp ettin.
Valla sende çok ayıp ettin.
ben bi 117 tl kazanmisim kaç kişiye dağıtım yapabilirim. Neyse ya uzatmanın bi anlamı yok.Valla sende çok ayıp ettin.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!