Doğru söler o yalan atmaz?????İlk yarım saat sonda dedi 2 saat sonraya erteledi gece dedi biyerden para bekliyorum dedi ödül kazandı şimdi payfixe düşmemiş ayağa çekiyor bi akıllı kendisi MK
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Doğru söler o yalan atmaz?????İlk yarım saat sonda dedi 2 saat sonraya erteledi gece dedi biyerden para bekliyorum dedi ödül kazandı şimdi payfixe düşmemiş ayağa çekiyor bi akıllı kendisi MK
canın sagolsun dayı ne diyim banada çök :/Vermem ona göre???
Huyum a koyim???canın sagolsun dayı ne diyim banada çök :/
HERKESİN KENDİ KARAKTERİ 4 FORUMDA TAKILIYORUM GÜNLÜK 80 90 DAN az ödül almıyorum parca parca.İlk yarım saat sonda dedi 2 saat sonraya erteledi gece dedi biyerden para bekliyorum dedi ödül kazandı şimdi payfixe düşmemiş ayağa çekiyor bi akıllı kendisi MK
Az sonra bi yere gidecem orada tel cekmio ara ara ararsıncanın sagolsun dayı ne diyim banada çök :/
Yaw konuşturma beni sus?HERKESİN KENDİ KARAKTERİ 4 FORUMDA TAKILIYORUM GÜNLÜK 80 90 DAN az ödül almıyorum parca parca.
Dayı bende bekliyorum atacak adam da bakalım 12-1 e kadar beklerim atmassa atma derim uyurum .Az sonra bi yere gidecem orada tel cekmio ara ara ararsın
Benim anamı sktiler sen fındık dion?@kadircan4747 Dayı aksam fındık kıracakmış
Aksam 2 tane rus geliyor demedin mi dayıBenim anamı sktiler sen fındık dion?
4?Aksam 2 tane rus geliyor demedin mi dayı
O zaman zevkten 4 köşe olursun sen dayı aman diyim foruma gel bir şey olmasın
Yemişim forumu ?O zaman zevkten 4 köşe olursun sen dayı aman diyim foruma gel bir şey olmasın
Sen bu forumun gülüsün dayıYemişim forumu ?
Herkese Günaydın. Kadircan bu ne gürültü sabah sabah bi uyutmadin sabahtan beri car car car konuşuyorsun bi sus motorun sogusunYemişim forumu ?
günaydınHerkese Günaydın. Kadircan bu ne gürültü sabah sabah bi uyutmadin sabahtan beri car car car konuşuyorsun
günaydın
az uyuyorum 3-4 saatBoyka sen hiç uyumuyormusun?
Yaşlı olan @kadircan4747 onun 3-4 saat uyuması lazımaz uyuyorum 3-4 saat
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!