10 SAAT uyuyorYaşlı olan @kadircan4747 onun 3-4 saat uyuması lazım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
10 SAAT uyuyorYaşlı olan @kadircan4747 onun 3-4 saat uyuması lazım
PısikkkkkParamı ver ifşa acacam bak???
Ben @kadircan4747 ile yaptım ne olacak şimdiForumda para alışverişi yapmak tehlikeli ve yasaktır. Cukka harici kimseye borç morc vermeyin sonra gelip forumda ifşa vs açmayın çünkü alan el kadar kadar veren el de suçlu.
Babayı alacan???Ben @kadircan4747 ile yaptım ne olacak şimdi
O zaman aç kaldık deseneBabayı alacan???
Yarağı yedin bırak ac kalmayı??O zaman aç kaldık desene
Ulan harbi salağım ya???@kadircan4747 DAYIMA TEŞEKKÜRLER 5 K İŞLEM VARDI HALLETİK
Güvenilir para alışverişinin tek adresi @kadircan4747
Isterse vermez soğuk su iç der. Bak konu da açtım kimse kimseye kanmasin diye.Ben @kadircan4747 ile yaptım ne olacak şimdi
Yani doğru ben güvenmedigim adamla iş yapmamIsterse vermez soğuk su iç der. Bak konu da açtım kimse kimseye kanmasin diye.
Bir dahakine @dembele3538 tavsiye ederim güvenin adresidir ???@kadircan4747 DAYIMA TEŞEKKÜRLER 5 K İŞLEM VARDI HALLETİK
Güvenilir para alışverişinin tek adresi @kadircan4747
Forumlarda burda sen hood da malatyalı 4 haneli rakamlarda tek adresimBir dahakine @dembele3538 tavsiye ederim güvenin adresidir ???
Valla dayı için demiyorum genel olarak konuşuyorum kimsenin ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz. Siz yinede temkinli olun.Yani doğru ben güvenmedigim adamla iş yapmam
Dolandırma limitin ne kadar kaldı ona göre......Bir dahakine @dembele3538 tavsiye ederim güvenin adresidir ???
Kanka para benim değildi hesap lazım dı en kötü giden benden gitmezdi yani adamla ters düşerdik o tabi ki üyelerle para alısverisi yapılmaz bende dahilValla dayı için demiyorum genel olarak konuşuyorum kimsenin ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz. Siz yinede temkinli olun.
Aynen büyük vurgun peşindeyim?Valla dayı için demiyorum genel olarak konuşuyorum kimsenin ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz. Siz yinede temkinli olun.
Yeter ula???Dolandırma limitin ne kadar kaldı ona göre......
dayı maldivlerDembele kime yamuk yapti
Tosuncuk gibi önce güven kazan. Sonra paraları topla kaçAynen büyük vurgun peşindeyim?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!