Sana kim küser la ?Onunla küsmüşuz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sana kim küser la ?Onunla küsmüşuz
Sana küsenin dötüne koyim?Onunla küsmüşuz
Transformers olayından sonra bana küsmüş benim haberim yok bi konusunda konusuyormuydum napiyordum o olaydan dolayi beni tersledi. Iyi bende muhatap olmam bundan sonra dedimNasıl yani??
Olum forumun en salağı sensin insan sana küsermi???Transformers olayından sonra bana küsmüş benim haberim yok bi konusunda konusuyormuydum napiyordum o olaydan dolayi beni tersledi. Iyi bende muhatap olmam bundan sonra dedim
Sana neGünaydın babayiğitler
OkeySana ne
Ben dolandirma vs olmadigi sürece kolay kolay kimseye kusmemSana kim küser la ?
Serkan
Gunaydinlar matador payfixler sanamiGünaydın babayiğitler
Başladın geneGunaydinlar matador payfixler sanami
Sabah sabah Neşe n yerinde heeOlum forumun en salağı sensin insan sana küsermi???
Yok doğruyu diom?Sabah sabah Neşe n yerinde hee
Saat 9 mesai başladı dün 150 tl vardı hepsi toz duman oldu gidecegini bilsem 150 borcumu oderdimBaşladın gene
Bana ver dedim?Saat 9 mesai başladı dün 150 tl vardı hepsi toz duman oldu gidecegini bilsem 150 borcumu oderdim
Birinden 75 TL bekliom gelmese cok pis küfür edecem ona?????Saat 9 mesai başladı dün 150 tl vardı hepsi toz duman oldu gidecegini bilsem 150 borcumu oderdim
Kediyi hatırlıon o vurgun yapımca bana 250 300 atardı dayı sende kalsın ben pok edersem paramı bana yollarsın derdi??Saat 9 mesai başladı dün 150 tl vardı hepsi toz duman oldu gidecegini bilsem 150 borcumu oderdim
Niye yalan söyleyeyim aralar sana verince de gelmiyor. O yüzden elim gitmiyor sana vermeye de ?Bana ver dedim?
Cezalısın bilion?Niye yalan söyleyeyim aralar sana verince de gelmiyor. O yüzden elim gitmiyor sana vermeye de ?
Ne payfixi meto sabah sabah500 lük oldum rulette ?Gunaydinlar matador payfixler sanami
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!