Neyse 100 borcum kalan arkadaş tan bi 100 daha alayım 50 sini borcum olan diğer arkadaşa vereyim 50 yide yaparız birşeylerUlan ibne millet 26 istion benden nie 100?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Neyse 100 borcum kalan arkadaş tan bi 100 daha alayım 50 sini borcum olan diğer arkadaşa vereyim 50 yide yaparız birşeylerUlan ibne millet 26 istion benden nie 100?
Borcu alan sen o nasıl mikiyorValla meto birine güvendim gece borc aldım sanırım güvendiğimi kişi gene skti beni?
Yok la birine güvenip birinden borc aldım güvendiğim biri gene skti beni?Borcu alan sen o nasıl mikiyor
İşin pok tarafı birinede kefil oldum?Yok la birine güvenip birinden borc aldım güvendiğim biri gene skti beni?
Iyide borcu sen almissin geri vermezsen o mikilir sana noluyor benmi yanlış anlıyorum acepYok la birine güvenip birinden borc aldım güvendiğim biri gene skti beni?
Banada borcun var daha dayı unutma ????İşin pok tarafı birinede kefil oldum?
Lan öküz 75 TL borc aldım yalnız biri dediki sabah sana ben 75 TL verecem bende ona güvendim borc aldım ?Iyide borcu sen almissin geri vermezsen o mikilir sana noluyor benmi yanlış anlıyorum acep
Sktr?Banada borcun var daha dayı unutma ????
Benimde sana cukka sözüm varda pek bi halt kazanamiyorum 100 tl bandında dolanip duruyorumBanada borcun var daha dayı unutma ????
Başkasına güvenip iş yaparsan yandin bende sana güvenip atmistimLan öküz 75 TL borc aldım yalnız biri dediki sabah sana ben 75 TL verecem bende ona güvendim borc aldım ?
Bana @Muric81 bulun bari ondan 100 TL alayımBenimde sana cukka sözüm varda pek bi halt kazanamiyorum 100 tl bandında dolanip duruyorum
Sen o konuda yanlış yaptın kabul etBaşkasına güvenip iş yaparsan yandin bende sana güvenip atmistim
Sırada ben varım dayı öte çekil ???Bana @Muric81 bulun bari ondan 100 TL alayım
Gelmez ibne?Sırada ben varım dayı öte çekil ???
Ben yanlış yapamadım yapmamda sen bana ona borcum var sen ona yolla gerisi bende deseydin hiçbir sorun olmazdı.Sen o konuda yanlış yaptın kabul et
Sana borc benim demedim mi benden al demedim mi?Ben yanlış yapamadım yapmamda sen bana ona borcum var sen ona yolla gerisi bende deseydin hiçbir sorun olmazdı.
3 saat foruma girmedim gittin adamı taciz ettinBen yanlış yapamadım yapmamda sen bana ona borcum var sen ona yolla gerisi bende deseydin hiçbir sorun olmazdı.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!