Ara beni muhsin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ara*** olan yer malum forum
Burada çoğu kişinin ruh sağlığı bozukmuş onuda anladım bende *********** şifremi vermiştim zamanında güvenip değiştirdim allahtanSatış nasıl olurmuş gördün mü
Ariyom
dayı sen arasana muhsini ara yazana kadar
Yarın soz@Admin çaktırmadan gülme sponsor olacakmısın rol yapacaktık
admin ben yarın diger gün evdeyim yapamam ki rol özellikle bugün yazıyorumki bugün müsaitimYarın soz
Kılıbıkkkkk???admin ben yarın diger gün evdeyim yapamam ki rol özellikle bugün yazıyorumki bugün müsaitim
Kola+Çekirdektw ben verdimBira+patates siparişi verildi.
Özele gelirmisin ciddi durum var@kadircan4747 ben senin hesabının şifresini nerden bilim de girim.
GelÖzele gelirmisin ciddi durum var
senin gibi herkes hataya düşebilir bende düştüm telafi ettim kimsenin parasını alıp da kaçmadım ayrıca Heryere multi hesapla giriyorsun çevik bilmiyozmu sanki@muhsinovi hayırdır ne yapmışım açık açık anlatta bilelim dağıtım parasını kumara mi verdim yoksa milletin parasıni alıp mi kaçtım
Multi hesapla girip paranı mi aldım veya birisinin parasını mi çaldım.senin gibi herkes hataya düşebilir bende düştüm telafi ettim kimsenin parasını alıp da kaçmadım ayrıca Heryere multi hesapla giriyorsun çevik bilmiyozmu sanki
Ben dayının ne şifresini bilirim ne de girerim. En sevdiklerimin ölüsünü öpeyim yaptıysam. Eğer yapmadiysam iftira atanlar inşallah en sevdiklerinin ölüsünü öpsünler o kadar diyorumBen ogun dayının dediği lafı bilirim yanlış bisey varsa onunla konuş
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!