iyi akşamlar
İyi akşamlar arkadaşlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
iyi akşamlar
İyi akşamlar arkadaşlar
olum cocukmusun sen Allahın trakyalısı alıntı yapma lan git millete 100e 300 ver hadi abisiarkasina ozelden yazmis gruba aynen yaz diye onu paylasiyor bumu kanit yani
olum cocukmusun sen Allahın trakyalısı alıntı yapma lan git millete 100e 300 ver hadi abisi
Cevik ne terbiyesiz bi adammış ya benim hesabıma girmiş @Baysal da oolum cocukmusun sen Allahın trakyalısı alıntı yapma lan git millete 100e 300 ver hadi abisi
gülme emojisinden belliydi ?Cevik ne terbiyesiz bi adammış ya benim hesabıma girmiş @Baysal da o
hangi hesabına girmişCevik ne terbiyesiz bi adammış ya benim hesabıma girmiş @Baysal da o
Abi benim hesabıma girmiş terbiyesizgülme emojisinden belliydi ?
Burada kihangi hesabına girmiş
nerden anladınkiAbi benim hesabıma girmiş terbiyesiz
Burada ki
Haber geldi kesin kanıt da geldi?nerden anladınki
özeldenmi konuşmuş biriyleHaber geldi kesin kanıt da geldi?
Yoközeldenmi konuşmuş biriyle
baskete bak 17-4 ten 17-17 salak ev 4 dakikadır sayı atamıyor
*********** de milletle tassak geçende oydu sahte etkinlikte yaptı dedik dedik inanmadı kimse onun yaptığı işsizlik boyutunu kimse yapmıyorHaber geldi kesin kanıt da geldi?
*** olan yer malum forum*********** de milletle tassak geçende oydu sahte etkinlikte yaptı dedik dedik inanmadı kimse onun yaptığı işsizlik boyutunu kimse yapmıyor
Gecen seni aradım ne dedim dikkat et ipucu peşindeyim die güvenme ona spnucccc*** olan yer malum forum
Satış nasıl olurmuş gördün müGecen seni aradım ne dedim dikkat et ipucu peşindeyim die güvenme ona spnucccc
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!