La maaş yav kesmis o.cocuklarimaaş dışı yattıysa alır şerefsz ler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
La maaş yav kesmis o.cocuklarimaaş dışı yattıysa alır şerefsz ler
maaş sa müşteri hizmetlerini ara geri yatırırlarLa maaş yav kesmis o.cocuklari
Peki kredi kartı borcu gecikmiş olsa bile geri verirler mimaaş sa müşteri hizmetlerini ara geri yatırırlar
kredi kartı geçikmiş olsa direkt kart borcuna kesilmesi gerekirdiPeki kredi kartı borcu gecikmiş olsa bile geri verirler mi
Anlarını mikim yarın arayacam tahsilat servisini geri isteyecem parayı. Ben ne yiyip ne icecem diyecem mk çocukları diyecemkredi kartı geçikmiş olsa direkt kart borcuna kesilmesi gerekirdi
Muhasebeyi arayıp maaşını eft ile mi gönderiyorlar ogren eft ilese elinden bişeey gelmez havale ile ise yarın bankaya gidip alabilirsin paranı maaş hesabına 4/1 den fazla işlem uygulanmaz. Geçen ay bizim başımıza geldi muhasebe ile görüştğk ertesi gün bankaya gidip şube müdürü ile görüşüp aldıkAnlarını mikim yarın arayacam tahsilat servisini geri isteyecem parayı. Ben ne yiyip ne icecem diyecem mk çocukları diyecem
normalde benimde maaşın 1/4 ü icraya gidiyor maaş harici hesaba ne yatsa yasal takip hesabı açmışlar otomatik oraya gidiyor. bende ziraat hesabı açtım birisi para vs gönderecegi zaman oraya göndertiyorum.Anlarını mikim yarın arayacam tahsilat servisini geri isteyecem parayı. Ben ne yiyip ne icecem diyecem mk çocukları diyecem
TeşekkürlerMuhasebeyi arayıp maaşını eft ile mi gönderiyorlar ogren eft ilese elinden bişeey gelmez havale ile ise yarın bankaya gidip alabilirsin paranı maaş hesabına 4/1 den fazla işlem uygulanmaz. Geçen ay bizim başımıza geldi muhasebe ile görüştğk ertesi gün bankaya gidip şube müdürü ile görüşüp aldık
geçmiş olsun baskete hiç alt oynamadım oynamamda
a,selamSELAMIN ALEYKÜM
Aleyküm selamSELAMIN ALEYKÜM
Dün roll actıgımız kupon bende yalnış oynadım zaten roll açaarkeen yazdım ya ??geçmiş olsun baskete hiç alt oynamadım oynamamda
hiç unutmuşum kafa kalmamış. mk torontosuna bende 2çeyrek 9 farklı alıra 50 basmıştım sonda newyork serbest kazandı 2 de 2 attı 8 farkla bittiDün roll actıgımız kupon bende yalnış oynadım zaten roll açaarkeen yazdım ya ??
evethiç unutmuşum kafa kalmamış. mk torontosuna bende 2çeyrek 9 farklı alıra 50 basmıştım sonda newyork serbest kazandı 2 de 2 attı 8 farkla bitti
ParaaaDün roll actıgımız kupon bende yalnış oynadım zaten roll açaarkeen yazdım ya ??
MK 2 maç takip ediyordum 2 yan sekmede barem görünce daldık hemen 1 dk snra fark ettim diğer gireceğim geldi şansa buda geliyordu 200 kere kadar düştü barem ama 3. Çeyrek maç koptu 3 sayı ile gittikhiç unutmuşum kafa kalmamış. mk torontosuna bende 2çeyrek 9 farklı alıra 50 basmıştım sonda newyork serbest kazandı 2 de 2 attı 8 farkla bitti
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!