Kuruş yok emmi dün sikti basket ??Paraaa
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kuruş yok emmi dün sikti basket ??Paraaa
ParaaaaaaqKuruş yok emmi dün sikti basket ??
Bı icra dosyası kesintisi varken istemdısinda ikinci kesinti yapılamaz başka bı şeydi r ii arastirAh bir bilsem. Ya kredi kartı borcuna kesildi ya da kredi ye ama kredi icra da zaten anlamadım gitti mk ******* bankasını ???
Varlığı birden yoklugu yaraaaa ??Paraaaaaaq
İyi pok yedinMal tek maç 1300 bastı diye düşünmeyin 2100 ödemem var 3 4 gün kaldı 1300 ni işimi görmüyordu baştan 300 300 basıyordum düşüp çıkıyor aynı yerde seyrediyor enson gozu karartıp kasa girdim oda olmadı ?
Yaş uçan kuşa borcu var kafası bu dünya olmusBı icra dosyası kesintisi varken istemdısinda ikinci kesinti yapılamaz başka bı şeydi r ii arastir
25 TL ile başladığım için fazla da koymadı lizbon 25 ile girdim 100 çektim 100 Ntvsporbet girdim 300 çektim 300 betpuan girdim 900 çektim 900 kulis girdim 1300 çektim 1300 polo girdik patladık kayıpla 500 çektik 500 le denge girdik bum ??İyi pok yedin
İyi pok yedin25 TL ile başladığım için fazla da koymadı lizbon 25 ile girdim 100 çektim 100 Ntvsporbet girdim 300 çektim 300 betpuan girdim 900 çektim 900 kulis girdim 1300 çektim 1300 polo girdik patladık kayıpla 500 çektik 500 le denge girdik bum ??
Bbizde pek farklı degil8k MKEYaş uçan kuşa borcu var kafası bu dünya olmus
Sanada aferlmBbizde pek farklı degil8k MKE
Gecenin sonunda gene Elizabethİyi pok yedin
Sana ne diyemmSanada aferlm
AferimGecenin sonunda gene Elizabeth
Bise demeSana ne diyemm
Hala kirginim sanaSana ne diyemm
DemiyemmiBise deme
Bende yanlış olmaz sen hata etmişinHala kirginim sana
DogrudurBende yanlış olmaz sen hata etmişin
Herkesle gerdeğe girersen.....Dogrudur
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!