nerde hani 6k gelmedimiNiye güldün @BMW betasusdan 6k çekim verdim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
nerde hani 6k gelmedimiNiye güldün @BMW betasusdan 6k çekim verdim
Evet. 10 dk ya gelir. Paylaşıcam zaten çekim paylaş bonusuda alayım....vallahamı
banada 100 borc verirmisin ? ? ?Evet. 10 dk ya gelir. Paylaşıcam zaten çekim paylaş bonusuda alayım....
Valla dayı bügün açık kupon diyorum çıkmıyor 2 gün diyorum çıkmıyor hafta diyorum çıkıyor 1 hafta olmuş demek ?o nasıl iş
Yansır 1 saat 15 dk snra trink para hesapta ? payfixi biliyonmu bnm???3 te de yansımaz sa devlet e şikayet edecem
Hayırlı olsn palacim ?Evet. 10 dk ya gelir. Paylaşıcam zaten çekim paylaş bonusuda alayım....
Yok kanka burdan yaz ?Yansır 1 saat 15 dk snra trink para hesapta ? payfixi biliyonmu bnm???
Evet. 10 dk ya gelir. Paylaşıcam zaten çekim paylaş bonusuda alayım....Waw
Ulu orta yazmam dost var kafir var?Yok kanka burdan yaz ?
Liste alındı pala takip etmeyen listeden çıkar ?Niye güldün @BMW betasusdan 6k çekim verdim
Gel buraEvet. 10 dk ya gelir. Paylaşıcam zaten çekim paylaş bonusuda alayım....
Liste alındı tekrar danEvet. 10 dk ya gelir. Paylaşıcam zaten çekim paylaş bonusuda alayım....
o nasıl iş
Geç kaldın ??Liste alındı tekrar dan
AttımSekabet hesap idni at bana 50 atayım ne zaman verirsin?
ben sekabetten falan oynamam ki ama yaSekabet hesap idni at bana 50 atayım ne zaman verirsin?
Henüz değilHazirmisiniz
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!