sıteye atcam la daha durYav hadi kasayı vur gel
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
sıteye atcam la daha durYav hadi kasayı vur gel
Niye öyle çocukluk yaptın anlamadım engellemek ne ***??Muhsin added to blacklist.
Sabah oldu hadisıteye atcam la daha dur
borc var diyor borcu olmayanmı var şurada nezaman çekim yapsa hep borcu oluyor. 3 gün öncemi ne ntv sporbetten 500 mü 700 mü çekmiş havasını attı kimseye 1 kuruş vermeden kaçtıAynej oyle o hareketi yapti kendinden soguttu zaten herkesi
Niye öyle çocukluk yaptın anlamadım engellemek ne ***??
Hulusi kimdi laben geIdım jamese değil hulusiye dın sız onu burda yokmu o
O gene iyi 4 bucuk mu ne çekmişti onu paylasti yav ozelden paylaş neyin havasını atiyorsunborc var diyor borcu olmayanmı var şurada nezaman çekim yapsa hep borcu oluyor. 3 gün öncemi ne ntv sporbetten 500 mü 700 mü çekmiş havasını attı kimseye 1 kuruş vermeden kaçtı
turboHulusi kimdi la
O gene iyi 4 bucuk mu ne çekmişti onu paylasti yav ozelden paylaş neyin havasını atiyorsun
aynen ben milletin gözüne sokarsam üstüne dagıtımıda yaparımO gene iyi 4 bucuk mu ne çekmişti onu paylasti yav ozelden paylaş neyin havasını atiyorsun
açıklamasını yaptım tefo sen bilirsin pek umrumda olan konular değil bunlar kabak tadı veriyor ama anlamlandiramadim bu hareketi iyi gecelerSatış yapan sen çocukluk yapan ben? Tamam xd.
açıklamasını yaptım tefo sen bilirsin pek umrumda olan konular değil bunlar kabak tadı veriyor ama anlamlandiramadim bu hareketi iyi geceler
Ama var ya beklediğim para var o gelirse bilgibizdenin *** sadece izleyin
Onun ben ** isme bak ** topu
Yüru be kim tutar seniAma var ya beklediğim para var o gelirse bilgibizdenin *** sadece izleyin
onların mk. şurada 6-7 kişi bulup frebet alalım dedik neymiş başka foruma üye yönledirmeden ban mış mk frebet için üye olanların hangisi burada takılıyorAma var ya beklediğim para var o gelirse bilgibizdenin *** sadece izleyin
bonu s ho o da baya ünlü ama kendisi sanırımOnun ben ** isme bak ** topu
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!