Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet İyi geceler.

James

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
@BMW pardonun msajini bulamadim smdi mk messisi de gidip dier tarafta adami ozelden mi yaladin yazmış herkesi kendi gibi yalak sanıyor @BMW bunlar normal şeyler yani demi
kelimeler biraz agır olmuş olabilir onun için kusura kalmada dagıtım roll konusunda haklıyım ama. tabikide kimse burda dagıtmak roll yapmak zorundada degil oda ayrı konu

James

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
kelimeler biraz agır olmuş olabilir onun için kusura kalmada dagıtım roll konusunda haklıyım ama. tabikide kimse burda dagıtmak roll yapmak zorundada degil oda ayrı konu
Allah var senle atissak da arada severdim seni yeri gelir savunurdum da pardonla iletişim kopmuştu zaten ama @Messi06 beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı neyse beni bilen tanıyan insanlar iyi bilir sildigim adam bnm için bitmiştir 3nuzde bundan snra bnden uzak allha yakın bnle muhattap olmayin selam vermeyin görmeyin byle birşey görürsem bidaha emin olun byle bir tepki vermem

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Allah var senle atissak da arada severdim seni yeri gelir savunurdum da pardonla iletişim kopmuştu zaten ama @Messi06 beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı neyse beni bilen tanıyan insanlar iyi bilir sildigim adam bnm için bitmiştir 3nuzde bundan snra bnden uzak allha yakın bnle muhattap olmayin selam vermeyin görmeyin byle birşey görürsem bidaha emin olun byle bir tepki vermem
valla sende dahil kimse roll dagıtım yapmak zorunda degil ama ben olanı gördüğümü söyledim. benim burada ne seninle nede başkasıyla aham şaham bir sorunum olmaz. zaten sen bana küfür ettiğinde ben seninle konuşmayı kesmiştim sen bana laf attında konuştuk. dediğin gibi bundan sonra konuşmayız olur biter.

Messi06

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Allaha emanet birader borcunu ödemeye devam et??

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap