hadi ben kaçar dus alıp kahvaltıya hayırIı sabahlar herkese
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
herzaman ki gibi tekten 1 aydır 100 ü gectı tekten yatanIar .Dsenin kupon tekten mi yattı naptı
hadi ben kaçar dus alıp kahvaltıya hayırIı sabahlar herkese
kelimeler biraz agır olmuş olabilir onun için kusura kalmada dagıtım roll konusunda haklıyım ama. tabikide kimse burda dagıtmak roll yapmak zorundada degil oda ayrı konu
@pardonelimkaydı bi 26 atıversene paparadan
Allah var senle atissak da arada severdim seni yeri gelir savunurdum da pardonla iletişim kopmuştu zaten ama @Messi06 beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı neyse beni bilen tanıyan insanlar iyi bilir sildigim adam bnm için bitmiştir 3nuzde bundan snra bnden uzak allha yakın bnle muhattap olmayin selam vermeyin görmeyin byle birşey görürsem bidaha emin olun byle bir tepki vermemkelimeler biraz agır olmuş olabilir onun için kusura kalmada dagıtım roll konusunda haklıyım ama. tabikide kimse burda dagıtmak roll yapmak zorundada degil oda ayrı konu
valla sende dahil kimse roll dagıtım yapmak zorunda degil ama ben olanı gördüğümü söyledim. benim burada ne seninle nede başkasıyla aham şaham bir sorunum olmaz. zaten sen bana küfür ettiğinde ben seninle konuşmayı kesmiştim sen bana laf attında konuştuk. dediğin gibi bundan sonra konuşmayız olur biter.Allah var senle atissak da arada severdim seni yeri gelir savunurdum da pardonla iletişim kopmuştu zaten ama @Messi06 beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı neyse beni bilen tanıyan insanlar iyi bilir sildigim adam bnm için bitmiştir 3nuzde bundan snra bnden uzak allha yakın bnle muhattap olmayin selam vermeyin görmeyin byle birşey görürsem bidaha emin olun byle bir tepki vermem
Allaha emanet birader borcunu ödemeye devam et??Allah var senle atissak da arada severdim seni yeri gelir savunurdum da pardonla iletişim kopmuştu zaten ama @Messi06 beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı neyse beni bilen tanıyan insanlar iyi bilir sildigim adam bnm için bitmiştir 3nuzde bundan snra bnden uzak allha yakın bnle muhattap olmayin selam vermeyin görmeyin byle birşey görürsem bidaha emin olun byle bir tepki vermem
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!