Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Anlamadım iyimi derken? Bende.cok.kotuİYİMİ GÜNLER
Dün vurmussun 50 ateşle de günümüz iyi olsunİYİMİ GÜNLER
Sende varsa bana verDün vurmussun 50 ateşle de günümüz iyi olsun
bunu kimseye anlayamıyorsun toprağım bankada dövizi olanla Almancılar birde yandaşlar büyüdü halk aynı fakir halk asgari ücrete zam yapılır aynı oranda herseye zam yapılır doğalgaz bulunur aynı anda zam yapılır git gide fakirleşiyoruz bunu iktidar giderse gittiği gün herkes anlayacak sonra da dicekler kandırıldık diyeAllah saglik versin herkese de eskiden tup yag seker yoktu valla simdi hepsi var ama alacak guc yok . Hala soyle buyuduk boyle buyuduk diyorlar . inanin hepimiz fakiriz .Bugunumuze sukur hic olmayanalrda var ama ülkemiz ne hale geldi .evet iyi mi gunler ?
Koğuşu temizliyormuş akşama gelir yalamaya midyeci@dembele3538 hayatta mı
Pala ne bu şiddet bu celal bıngıldaığını delerimKoğuşu temizliyormuş akşama gelir yalamaya midyeci
Bu aralar böyle be midyeci. 3 gün yoktuk neler olmuş neler. Daha neler görecez forumda bakalımPala ne bu şiddet bu celal bıngıldaığını delerim
Düzgün konuş bebelakBerkay üzgün. Berkay ağlıyor. Nerde benim mamam. Nerde benim cukkalarım diyip sağı solu tekmeliyor. Sadece sen değil berkay. Senden başka birisi daha var. O senden daha ağlayan bebek
Kafasini delerim bunun bsna birakPala ne bu şiddet bu celal bıngıldaığını delerim
Yaşına veriyorum berkay. Buraya harcadığın zamanı git çalış be aslanım.Düzgün konuş bebelak
Kafasını alabilcen miKafasini delerim bunun bsna birak
SendeKafasini delerim bunun bsna birak
Sende hep herkesten para istiyon bi keeeerede sen ver millete kardeşim millet enayi degilSende varsa bana ver
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!