Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kod ları Hiç almadik ki çekmeye fırsat kalmadı
Eyvallah kardeş. Çok Sağol atmasanda Düşünmen yeterli.Spinden 165 çıktı, tek maça bastım, kasa 250 oldu. Sıkıntı çıkarmazlarsa ödeme gelince 50 şans parası atayım sana.
Bu mk oyunu bana neden hep 25-35 civarı veriyor ya ? şaka gibiSpinden 165 çıktı, tek maça bastım, kasa 250 oldu. Sıkıntı çıkarmazlarsa ödeme gelince 50 şans parası atayım sana.
Jojo ödeme geç geliyormuş yarını bulabilir ödemeleri. Tabi ödeme gelsinde yarın gelsin.Spinden 165 çıktı, tek maça bastım, kasa 250 oldu. Sıkıntı çıkarmazlarsa ödeme gelince 50 şans parası atayım sana.
Jojo ödeme geç geliyormuş yarını bulabilir ödemeleri. Tabi ödeme gelsinde yarın gelsin.
Ben hepsini telden aldım hic birini kazanamadim ??Telden Alman imkansız
Bende 1 frebet hariç hepsini aldım telden. Hepsi kayıp. Frespinden millete çatır çatır para çıkıyor bana Max 25-35Ben hepsini telden aldım hic birini kazanamadim ??
DM den yazarmisin Papara birakayim gelince beni bulamazsınız falan
Ben hepsini telden aldım hic birini kazanamadim ??
Banada ya telegramda herkes foto atiyor adama 10 k cikmis ?? bana 20-40-3 tl cikti sirasiyla ??Bende 1 frebet hariç hepsini aldım telden. Hepsi kayıp. Frespinden millete çatır çatır para çıkıyor bana Max 25-35
Ben telegramda elim tetikte bekliyorum paylastigi gibi giriyorum oluyor ??Ben 3 tane kod girdim 1 tane alamadım sonra pes ettim
Tebrikler ipten aldılar seninihayet atti golu 91.dakkada
abi kafayi yedim bugun ya milana 3.5 girdim 3.0da btrdiler evde 10 kisiTebrikler ipten aldılar seni
Hahaha son frespinde screttere girdi 360 TL vurduk ? 250 çekim verdimSonunda MKE.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!