Nasıl kanka anlamadım@WustelerK listede yoktu diye adam bakmio bile
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Nasıl kanka anlamadım@WustelerK listede yoktu diye adam bakmio bile
Ben tungadan onceydim kiSıralama değişmiş sana yaramış ?
Tm bnm yerime de yak?Kardolar devrederim normalde geçende devrettim ama cigara alcam yav kusuruma bakmayın bu seferlik
11.ydin ben yanlışlıkla beğeni çektim. Sen yerime geçtin.Nasıl kanka anlamadım
Dikkat etmedim kanka hiç11.ydin ben yanlışlıkla beğeni çektim. Sen yerime geçtin.
O zmn ortagiz?Ben tungadan onceydim ki
Zorla hak talep edecek?Dikkat etmedim kanka hiç
TmmDikkat etmedim kanka hiç
Knk 10 unu sana atmasi lazım bnce?11.ydin ben yanlışlıkla beğeni çektim. Sen yerime geçtin.
Knk 10 unu sana atmasi lazım bnce?
Sen olsaydin atarmiydin çok merak ediyorum .. Tunga hakli olabilir .. Ee wustelerk de ihtiyacım var diyor oda hakli niye ortaligi alevlendiriyon anlamiyom birak aralarında cozsunlerKnk 10 unu sana atmasi lazım bnce?
Byle bir durumda bsy yapılmayacağını biliyosun biraz daha dikkatli olman lazımdıYaw onun hakkı ona lafım yok da @Kaan a çekiliş olmadan yanlışlıkla beğeni çektiğim gibi msj attım cevap vermedi. Etkinlik sonrasi bişe değiştiremem. Burda olduğum yorumlardan da belli gören de var
Sanane moruk sen nie atliyonSen olsaydin atarmiydin çok merak ediyorum .. Tunga hakli olabilir .. Ee wustelerk de ihtiyacım var diyor oda hakli niye ortaligi alevlendiriyon anlamiyom birak aralarında cozsunler
Yaptığın sirf milleti birbirine kiskirtmak ayip bu yaptığın morukta senin babandir uslubuna dikkat et laSanane moruk sen nie atliyon
Begeneli 15 dk olmuştu liste çıkarılsa hiç yoktan listedeydik. Maç sonu beklendi liste için. Yapacak bişe yok artık @Rooster jest yaparByle bir durumda bsy yapılmayacağını biliyosun biraz daha dikkatli olman lazımdı
Bro 10. Kimse o kazancakti sen 10? Değildin ki hak idda ediyorsun ??11.ydin ben yanlışlıkla beğeni çektim. Sen yerime geçtin.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!