La boş yapma tungayla wusteyi mi birbirine dusurcem??Yaptığın sirf milleti birbirine kiskirtmak ayip bu yaptığın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
La boş yapma tungayla wusteyi mi birbirine dusurcem??Yaptığın sirf milleti birbirine kiskirtmak ayip bu yaptığın
Ben hak idda etmiormBro 10. Kimse o kazancakti sen 10? Değildin ki hak idda ediyorsun ??
Senin kdr bos yapmadığım kesinLa boş yapma tungayla wusteyi mi birbirine dusurcem??
Olqn olmuş s.et 10. Ahmet değil Mehmet olcakti cekmeseydin o alcakti 10. Sen olsan eyvallah bedava kalp kırmayın 10 kişi içinde olduğuna bende saidim zatenBen hak idda etmiorm
Aynen o ile wuste cozsunler aralarında üçüncü kisiye ne giriyor anlamıyorum ?Yav 40 TL için değil 4 bin TL için bile yalan söylemeyecek adam duruyor karşınızda adam yanlışikla beğeniyi çekmiş
Uzatmaya gerek yok kanka. Çekiliş sonucuna itirazim yok. Çekiliş öncesi msja cevap verse Kaan cekmedeydin hata yapmasaydin dese konu kapanmistiYav 40 TL için değil 4 bin TL için bile yalan söylemeyecek adam duruyor karşınızda adam yanlışikla beğeniyi çekmiş
Bir kıyak yaparlar benceUzatmaya gerek yok kanka. Çekiliş sonucuna itirazim yok. Çekiliş öncesi msja cevap verse Kaan cekmedeydin hata yapmasaydin dese konu kapanmisti
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!