Nasil 2. Yari nerdeyim dalga mi geciyorsun dakika 80e kadar takip ettim sonra maci actim sonlarda gol olunca da geri geldimYav az karıştırmayın ortalığı nerdesin 2. yarı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Nasil 2. Yari nerdeyim dalga mi geciyorsun dakika 80e kadar takip ettim sonra maci actim sonlarda gol olunca da geri geldimYav az karıştırmayın ortalığı nerdesin 2. yarı
Burdayim usta bi süre uyuyakaldim insanlik hali vallaYav az karıştırmayın ortalığı nerdesin 2. yarı
Ben nerdeyim ?@TÖMBELEKÇİ ben nerdeyim diyen arkadaşları kontrol eder misin?
**** TAKİP ŞART DERLERSE 10 DK OLSA KAYBOLMİCAKSİN BRO KURAL KURALDIRNasil 2. Yari nerdeyim dalga mi geciyorsun dakika 80e kadar takip ettim sonra maci actim sonlarda gol olunca da geri geldim
HahahahahahahaBurdayim usta bi süre uyuyakaldim insanlik hali valla
ben yokumKATILIMCILAR
dembele3538
Kaptan Kostok
Boyka01
BMW
muhsinovi
EL MATADOR
Willy Solomon
Apsuvachacha
muhammet99
gomez
Saulalvarez
Ehlenn
serhat131313
myokda
moses
Olası bir itiraz için 2 dk bekliyorum...
Hocam tum sartlari sagliyorum konuda da aktiftim macin son dakikalari maci actim izledim gol olunca da geri geldim saniye saniye her an burda olmak sart miydi?@TÖMBELEKÇİ ben nerdeyim diyen arkadaşları kontrol eder misin?
GÖNÜLLERDEEEEEEE POMPADA DAYI ?Ben nerdeyim ?
Valla bilen biliyor hocam baştan beri sinerji yaptimHahahahahahaha
Sen çok kayboldun knaka ben sıçarken bile yazıyordum burayaHocam tum sartlari sagliyorum konuda da aktiftim macin son dakikalari maci actim izledim gol olunca da geri geldim saniye saniye her an burda olmak sart miydi?
Dostum kendi düşüncem sen dk 80'den sonra umudunu kaybedip takibi bıraktın. Ben yıllardır artık çözdüm bu olayları. Ama sen ve @CaptainJackSparrow ikinizi bir defaya mahsus listeye alıyorum.Nasil 2. Yari nerdeyim dalga mi geciyorsun dakika 80e kadar takip ettim sonra maci actim sonlarda gol olunca da geri geldim
arazı oIanIarada ben ıtıraz edıyorumm aga oh vaIIa won oIunca geI bız son dk kadar enayımıyız @Rooster@Rooster
dembele3538
Kaptan Kostok
Boyka01
BMW
muhsinovi
EL MATADOR
Willy Solomon
Apsuvachacha
muhammet99
gomez
Saulalvarez
Ehlenn
serhat131313
myokda
moses
Liste bu ek olarak @CaptainJackSparrow u arazi @berkayb95 son 15 dakika arazi kontrol et o 2si itiraz ediyo karar senin
Sabah 6 da ise gidecem uyumuyom amke ??kacıp gıdenIer bız son dk kadar takıp ettık kusura bakmayın ama wonIayınce geImeyın bızde uyuyabıIırdık veya gıder wonIayınca geIırdıkk bıze ayıp
Yanlış karar ama neyseDostum kendi düşüncem sen dk 80'den sonra umudunu kaybedip takibi bıraktın. Ben yıllardır artık çözdüm bu olayları. Ama sen ve @CaptainJackSparrow ikinizi bir defaya mahsus listeye alıyorum.
Bende yalan yok adminim vallahi tel elimde takiplerken uyuyakaldim. Ilk dakiakdan beri sinerjideydim onun disinda. SağolunDostum kendi düşüncem sen dk 80'den sonra umudunu kaybedip takibi bıraktın. Ben yıllardır artık çözdüm bu olayları. Ama sen ve @CaptainJackSparrow ikinizi bir defaya mahsus listeye alıyorum.
Captan uyumuş itiraf etti suçlu ben oldumDostum kendi düşüncem sen dk 80'den sonra umudunu kaybedip takibi bıraktın. Ben yıllardır artık çözdüm bu olayları. Ama sen ve @CaptainJackSparrow ikinizi bir defaya mahsus listeye alıyorum.
konuya bakarsan bizde varızDostum kendi düşüncem sen dk 80'den sonra umudunu kaybedip takibi bıraktın. Ben yıllardır artık çözdüm bu olayları. Ama sen ve @CaptainJackSparrow ikinizi bir defaya mahsus listeye alıyorum.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!