****** gitforum benim için bitmiştir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
****** gitforum benim için bitmiştir
Niye uyumadın olmO kadar takip ettik çıkmadık lanet olsun bu hayat
Güle güle kardeşim..forum benim için bitmiştir
Kanka adimi sey yapcam Apsuhacmacka olurmu ?
Sende bizim için bittin an itibariyleforum benim için bitmiştir
Tutmuyo uyku fatih sıkıntılar büyük kankamNiye uyumadın olm
payfixler sanamı roosterGüle güle kardeşim..
Gozun aydin *** cikmadi bana merak etmeLankeske bende uyusaydim
Ulan yemin ediyorum bana olsa tolerans sağlayanin ....Niye uyumadın olm
Dostum uyudum diyosun uyudum napsaydim yanağına bi buse kondurup uyan listeden cıkartıcam mi deseydimItiraf falan degil neyse durum onu dedim ben. Yalan soylemedim hicbir zaman. Macin basindan beri hep destekledim onun disinda
Adını apcuva da yapsan nafile?Kanka adimi sey yapcam Apsuhacmacka olurmu ?
Senlik bisey yok kardeşim. Aynısı bana oldu bize niye ozman tolerans gösterilmedi.Gozun aydin *** cikmadi bana merak etme
Kanka bak adamlar haksız değil 40 dk takipin yok takip şart denmiş ben karışmak istemedim ama bu her zaman olsa herkes ben ben listedeyim yaparGozun aydin *** cikmadi bana merak etme
Kanka twitterda 10 kişi rt yapmış 3 arkadaş eklemiş burda 15 kişi listede onuda kontrol etDostum uyudum diyosun uyudum napsaydim yanağına bi buse kondurup uyan listeden cıkartıcam mi deseydim
Itiraf diyorsun ya ondan diyorum. Bem itiraf falan etmedim. Neyse onu soyledimDostum uyudum diyosun uyudum napsaydim yanağına bi buse kondurup uyan listeden cıkartıcam mi deseydim
??Dostum uyudum diyosun uyudum napsaydim yanağına bi buse kondurup uyan listeden cıkartıcam mi deseydim
Itiraf etmisim sanki yalan soylemistim ya mkKanka bak adamlar haksız değil 40 dk takipin yok takip şart denmiş ben karışmak istemedim ama bu her zaman olsa herkes ben ben listedeyim yapar
Forum üyelerine rt şartı yokKanka twitterda 10 kişi rt yapmış 3 arkadaş eklemiş burda 15 kişi listede onuda kontrol et
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!