Niye öyle bi çılgınlık yaptın ??yok kanka ne rollü nerden cıktı kasa bastık voleybola bekliyoz 1.40 a
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Niye öyle bi çılgınlık yaptın ??yok kanka ne rollü nerden cıktı kasa bastık voleybola bekliyoz 1.40 a
Ben lemuhatap olabilirsin saa serbestIsinize gelmeyince böyle oluyor işte. Çok meraklı değilim seninle muhatap olmaya. Bundan sonra Olmam merak etme
başka türlü artmıyoNiye öyle bi çılgınlık yaptın ??
100 e oynamıyom ben kanka2 küsür liralık kupon yapta 100 çek
Lan ne ışime gelmeyen boş konuşup duruyosun mk boş adamın tekisin çok zorluyosun bak alıntı yapma diorum bana hala sağda solda laf sokma pesindesin mk kendimi sana kanıtlamak zorunda değilim bundan snra bana laf sokarsan alıntı yaparsan tikerim belanı şansını çok fazla zorluyosun cvp vermedikce usteliyosun buda sana son uyarımIsinize gelmeyince böyle oluyor işte. Çok meraklı değilim seninle muhatap olmaya. Bundan sonra Olmam merak etme
Ebenin ami daha ne dagitamKadir Dayıda Yatan kuponları atıyo zarara sokuyo bizi ya Dayı Bi Dağıtım yap
Mal mk neymis 4 k çekmişim dağıtım yapmamisim sanane mkYa siz neyi alıp veremiyorsunuz.
488 oldu bi yerdeArkadaşlar dostlugumuzu bozmayalım. Kendimizi curio ibnesine güldürmeyelim
Bana ordan adminlerden birinden mesaj geldi herkes diycekmişki pişman olduk geri dönüyoruzArkadaşlar dostlugumuzu bozmayalım. Kendimizi curio ibnesine güldürmeyelim
Zorla kasiniyolarDayı adetli karılardan daha gerginsin bugün
Sikini yesinlerBana ordan adminlerden birinden mesaj geldi herkes diycekmişki pişman olduk geri dönüyoruz
YAPARSIN YAPMAZSIN KIMSE ZORLA PARA DAGITMAK ZORUNDA DEGİLMal mk neymis 4 k çekmişim dağıtım yapmamisim sanane mk
Uzatmayin yaYAPARSIN YAPMAZSIN KIMSE ZORLA PARA DAGITMAK ZORUNDA DEGİL
Ahahahah kim la diyen serhat miBana ordan adminlerden birinden mesaj geldi herkes diycekmişki pişman olduk geri dönüyoruz
Eykum selamSelamın aleyküm nabtiniz dostlar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!