Hahahha ?? çok beklerler. Malpteki mimza yazmıştırBana ordan adminlerden birinden mesaj geldi herkes diycekmişki pişman olduk geri dönüyoruz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hahahha ?? çok beklerler. Malpteki mimza yazmıştırBana ordan adminlerden birinden mesaj geldi herkes diycekmişki pişman olduk geri dönüyoruz
Cevap vermeyene bak terbiyesiz bana dahada tek kelime yazma muhatap ta olma.Lan ne ışime gelmeyen boş konuşup duruyosun mk boş adamın tekisin çok zorluyosun bak alıntı yapma diorum bana hala sağda solda laf sokma pesindesin mk kendimi sana kanıtlamak zorunda değilim bundan snra bana laf sokarsan alıntı yaparsan tikerim belanı şansını çok fazla zorluyosun cvp vermedikce usteliyosun buda sana son uyarım
MetooooCevap vermeyene bak terbiyesiz bana dahada tek kelime yazma muhatap ta olma.
Afiyet olsun dayı D:Sikini yesinler
hahahhaha nokta atışıHahahha ?? çok beklerler. Malpteki mimza yazmıştır
DonBen pişmanımgeridönecem
Ulan dayi ahhahahaEbenin ami daha ne dagitam
Sonra bana kufurbaz diolaUlan dayi ahhahaha
Dışardan syle forum karsilasın?Aciktim ** evde hic bisi yok
siparisnver dayiAciktim ** evde hic bisi yok
Haklisin da dayi gormemistir batu belki ?Sonra bana kufurbaz diola
Pissa missa sevmiom kuru fasulye olsasiparisnver dayi
YeAciktim ** evde hic bisi yok
KÜFÜRBAZSonra bana kufurbaz diola
La caktirma kurus kalmadisiparisnver dayi
Pizza Hamburger diye yaziliyor dayi ama Pilav etli kurufasulye cacik oh mis ?Pissa missa sevmiom kuru fasulye olsa
Ne dion ** sabaha kadar zart zartİyi osurtturur ama
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!