Tebrikler knka listeyi aliyomWONNNNN ***
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tebrikler knka listeyi aliyomWONNNNN ***
Yok liste falan parayı *** ettin hemen dimiTebrikler knka listeyi aliyom
Hee?Yok liste falan parayı *** ettin hemen dimi
Bana borç vermişti odeyemedim. Muhtemelen benden kaynaklanan sorundan dolayı olmuş olabilir.gustavo özelden papara atar mısın sana atayım
Helal la sanaBana borç vermişti odeyemedim. Muhtemelen benden kaynaklanan sorundan dolayı olmuş olabilir.gustavo özelden papara atar mısın sana atayım
Ne var len sanadami borcum var??@kadircan4747 gel bura
Ne borcu osmanBana borcu var ama 4 kere söz verildi tutulmadı bu saatten sonrada istemiyorum artık borcunu @kadircan4747
Hele bi sole ne borcu belki unutmusuzdurBana borcu var ama 4 kere söz verildi tutulmadı bu saatten sonrada istemiyorum artık borcunu @kadircan4747
Sen onu bile unutmuşsun dayı diğer forumda gerek yok rakam önemli değil ben verilen söze bakarım istersen yazışmaları da çıkartırım ama gerek yok helali hoş olsunNe borcu osman
Herkese borc takmis mkeSen onu bile unutmuşsun dayı diğer forumda gerek yok rakam önemli değil ben verilen söze bakarım istersen yazışmaları da çıkartırım ama gerek yok helali hoş olsun
Bi solesen yalan atiyosun dedim miSen onu bile unutmuşsun dayı diğer forumda gerek yok rakam önemli değil ben verilen söze bakarım istersen yazışmaları da çıkartırım ama gerek yok helali hoş olsun
Büyük bir ihtimalle unuttun 4 kereHele bi sole ne borcu belki unutmusuzdur
Dayi tokatci bilmion muDayı kimi çarpmış vay mk
Adamı ayakta ...Dayi tokatci bilmion mu
Osman bi sole yaw insan seser beserBüyük bir ihtimalle unuttun 4 kere
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!