Ne oldu rolefenfım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ne oldu rolefenfım
OperAdamı ayakta ...
basarısız olduk ya bı kupon geldı fıgerı tek mactan yattı dıger kuponda lose oldu vala kusra bakmayınNe oldu rol
Estfbasarısız olduk ya bı kupon geldı fıgerı tek mactan yattı dıger kuponda lose oldu vala kusra bakmayın
Nerde olmusBen burda ki yazismalari istinaden kalpt...mza kankamin orada baktim bazi seylere harbiden cok olaylar donmuş
Abi gerek yok birisine attırdım hatta parayı alan miydi neydi ona atarmisin borcum var demiştin borç beni. Borcum kısa zamanda göndericem dedin bir kaç kere parasız kaldım istedim hep yok dedin doğrudur yoktur inanırım dediğim gibi gerek te yok sağolOsman bi sole yaw insan seser beser
Dayi ode borcunu adamaAbi gerek yok birisine attırdım hatta parayı alan miydi neydi ona atarmisin borcum var demiştin borç beni. Borcum kısa zamanda göndericem dedin bir kaç kere parasız kaldım istedim hep yok dedin doğrudur yoktur inanırım dediğim gibi gerek te yok sağol
Bana borcun varmıydı cevikDayı beni batırdın
Yok knk gerek yok sağolDayi ode borcunu adama
Gönder 200 lirami ustaBana borcun varmıydı cevik
Yuh mkeGönder 200 lirami usta
???Dayı ortalığn MKE du
Ozel attim gordun muDayı beni batırdın
Yuhhhhh
Yanlışın var Osman usta Dayı Söz Verdin mi Tutar.Sen onu bile unutmuşsun dayı diğer forumda gerek yok rakam önemli değil ben verilen söze bakarım istersen yazışmaları da çıkartırım ama gerek yok helali hoş olsun
Buyuk tokatciyimDayı ortalığn MKE du
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!