Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dayinin banada su borcu varOsman bi sole yaw insan seser beser
Inan hatirlamiom osmanda ozele cvp vermioki cozelim olayiDayinin banada su borcu var
Ben tırnağımı kırdım yoksa açicaktimYav biri rol yapsın dağıtım yapsın kuruduk yav
Dayı teşekkür ederim gerek yok vallah sağol var ol dediğim gibi ben bu diyolaglarin adamı değilim alacağımı istemeye bile utanıyorum sağol ihtiyaç hâlinde istedim akşam akşam dedin muhakkak bir açıklaması vardır gondemedin Veya gonderemedin şuan da da ihtiyacım yok çok şükür gerekte yok artık ?Ozele cvp verecen mi
Payfix atıyorum çöz olayıInan hatirlamiom osmanda ozele cvp vermioki cozelim olayi
Ulen vicdansiz resim bile attim sen maytap gecionBen tırnağımı kırdım yoksa açicaktim
abi sen nasıl adamsın ya beni evlatlık alDayı teşekkür ederim gerek yok vallah sağol var ol dediğim gibi ben bu diyolaglarin adamı değilim alacağımı istemeye bile utanıyorum sağol ihtiyaç hâlinde istedim akşam akşam dedin muhakkak bir açıklaması vardır gondemedin Veya gonderemedin şuan da da ihtiyacım yok çok şükür gerekte yok artık ?
Niye dayı ya tırnağımı kırdım bende yalan mı solicem sana.Ulen vicdansiz resim bile attim sen maytap gecion
Ne yapam sana osman elini mi opem sen bilin artik istesende yollamamDayı teşekkür ederim gerek yok vallah sağol var ol dediğim gibi ben bu diyolaglarin adamı değilim alacağımı istemeye bile utanıyorum sağol ihtiyaç hâlinde istedim akşam akşam dedin muhakkak bir açıklaması vardır gondemedin Veya gonderemedin şuan da da ihtiyacım yok çok şükür gerekte yok artık ?
Bende sabah aşı oldum sol kolum ağrıyor tek elle roll yapamıyorumBen tırnağımı kırdım yoksa açicaktim
Peki ole olsunNiye dayı ya tırnağımı kırdım bende yalan mı solicem sana.
Sen parayı yolla bana ben açarım senin adına ??Ben tırnağımı kırdım yoksa açicaktim
Sen de yolla parayı bana ben açarımBende sabah aşı oldum sol kolum ağrıyor tek elle roll yapamıyorum
Şu benim cukkaları iadeyi ziyaret yapsana osmancımDayı teşekkür ederim gerek yok vallah sağol var ol dediğim gibi ben bu diyolaglarin adamı değilim alacağımı istemeye bile utanıyorum sağol ihtiyaç hâlinde istedim akşam akşam dedin muhakkak bir açıklaması vardır gondemedin Veya gonderemedin şuan da da ihtiyacım yok çok şükür gerekte yok artık ?
Aha buyur burdan yakŞu benim cukkaları iadeyi ziyaret yapsana osmancım
Sus dayı susPeki ole olsun
Bi bilo eksiktiAha buyur burdan yak
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!