Dalga geç sen cidden tırnağım krldi bende anlamadım bi anda kırıldı. ?Bende sabah aşı oldum sol kolum ağrıyor tek elle roll yapamıyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dalga geç sen cidden tırnağım krldi bende anlamadım bi anda kırıldı. ?Bende sabah aşı oldum sol kolum ağrıyor tek elle roll yapamıyorum
Watsap bakSus dayı sus
Çevik41 misin sen millete borç takıyon dayıcımAha buyur burdan yak
@cevik 1. Ben 2 buyuk tokatcilarizÇevik41 misin sen millete borç takıyon dayıcım
Beni kimse yanlış anlamasın benim kimseye borcum yoktur bir kişi hariç hem vefa hem maddi olarak belki iki kişiyle alisverim vardır biri @KUZGUN diğeri @tungabey Bu. Kişilere elimden geldiğince ben onlara onlar bana yardımcı olur 20k yakın dağıtmak yaptım diğer forumda liste dağıtım hariç 30kisi 40 kişi kazanfikca yarısını dağıtım yapan biriyim bir kere düştüm sağolsun bir kaç el arkadaşım el uzattı siteden hepsine de fazlasıyla geri ödemesini yaptım demek istediğim şu ağacın kalitesi özünden adamın kalitesi sözünden derim kimse tutamatacagi sözü birbirine vermesin ki sonra mahcup olmasinNe yapam sana osman elini mi opem sen bilin artik istesende yollamam
Bende sabah aşı oldum sol kolum ağrıyor tek elle roll yapamıyorum
Kanka sana borcum var mı iadesini yapmadım mıŞu benim cukkaları iadeyi ziyaret yapsana osmancım
Bana ne vefa ne başka bişey borcun varda o kadar para aldın bana bi kere döndün mü la bıngıldağını deldiğim sana elimdeb geldiğince neyseBeni kimse yanlış anlamasın benim kimseye borcum yoktur bir kişi hariç hem vefa hem maddi olarak belki iki kişiyle alisverim vardır biri @KUZGUN diğeri @tungabey Bu. Kişilere elimden geldiğince ben onlara onlar bana yardımcı olur 20k yakın dağıtmak yaptım diğer forumda liste dağıtım hariç 30kisi 40 kişi kazanfikca yarısını dağıtım yapan biriyim bir kere düştüm sağolsun bir kaç el arkadaşım el uzattı siteden hepsine de fazlasıyla geri ödemesini yaptım demek istediğim şu ağacın kalitesi özünden adamın kalitesi sözünden derim kimse tutamatacagi sözü birbirine vermesin ki sonra mahcup olmasin
Dayi ver adamin parasini bu arada osman hic odul almadim ama diger forumda cokk etkinligini gormustumBeni kimse yanlış anlamasın benim kimseye borcum yoktur bir kişi hariç hem vefa hem maddi olarak belki iki kişiyle alisverim vardır biri @KUZGUN diğeri @tungabey Bu. Kişilere elimden geldiğince ben onlara onlar bana yardımcı olur 20k yakın dağıtmak yaptım diğer forumda liste dağıtım hariç 30kisi 40 kişi kazanfikca yarısını dağıtım yapan biriyim bir kere düştüm sağolsun bir kaç el arkadaşım el uzattı siteden hepsine de fazlasıyla geri ödemesini yaptım demek istediğim şu ağacın kalitesi özünden adamın kalitesi sözünden derim kimse tutamatacagi sözü birbirine vermesin ki sonra mahcup olmasin
Ben 1 kere borç verdim birine ondada ağzımın payını aldım gerisi hep cukkaKanka sana borcum var mı iadesini yapmadım mı
Knk senin bana çok şans paran geçti inkar edemem de ben sana hiç mi dönüş yapmadın knk ya?Ben 1 kere borç verdim birine ondada ağzımın payını aldım gerisi hep cukka
Ya abi sen niye kendini anlatiyon ki biz zaten seni tanıyoruz .?Beni kimse yanlış anlamasın benim kimseye borcum yoktur bir kişi hariç hem vefa hem maddi olarak belki iki kişiyle alisverim vardır biri @KUZGUN diğeri @tungabey Bu. Kişilere elimden geldiğince ben onlara onlar bana yardımcı olur 20k yakın dağıtmak yaptım diğer forumda liste dağıtım hariç 30kisi 40 kişi kazanfikca yarısını dağıtım yapan biriyim bir kere düştüm sağolsun bir kaç el arkadaşım el uzattı siteden hepsine de fazlasıyla geri ödemesini yaptım demek istediğim şu ağacın kalitesi özünden adamın kalitesi sözünden derim kimse tutamatacagi sözü birbirine vermesin ki sonra mahcup olmasin
Yapmamanı takmadımda sana yazıp cevap alamamamı taktım neyse sorun değil at bi 50 hhahahaKnk senin bana çok şans paran geçti inkar edemem de ben sana hiç mi dönüş yapmadın knk ya?
Knk nasıl cvp vermedim İzmir'de bir kaç olaya karsitik mekanı silahla bastılar İstanbul'a geçtim telegram numaram değişti belki o yüzden dur akşama bir param gelicek nasıp olursa yada yarın kesin gelicek atarım knk papara bırak özelden ?Yapmamanı takmadımda sana yazıp cevap alamamamı taktım neyse sorun değil at bi 50 hhahaha
Gerek yok dostum bunları yazmana kapat konuyu uzamasın boşa hayırlı aksamlar herkeseBeni kimse yanlış anlamasın benim kimseye borcum yoktur bir kişi hariç hem vefa hem maddi olarak belki iki kişiyle alisverim vardır biri @KUZGUN diğeri @tungabey Bu. Kişilere elimden geldiğince ben onlara onlar bana yardımcı olur 20k yakın dağıtmak yaptım diğer forumda liste dağıtım hariç 30kisi 40 kişi kazanfikca yarısını dağıtım yapan biriyim bir kere düştüm sağolsun bir kaç el arkadaşım el uzattı siteden hepsine de fazlasıyla geri ödemesini yaptım demek istediğim şu ağacın kalitesi özünden adamın kalitesi sözünden derim kimse tutamatacagi sözü birbirine vermesin ki sonra mahcup olmasin
Evet konu kilit ??Gerek yok dostum bunları yazmana kapat konuyu uzamasın boşa hayırlı aksamlar herkese
la noliy@muhsinovi olmm napicazzz laaan
Sıkıntı yok şaka yapıyorum yarın 500 atacam şu an çulsuzumKnk nasıl cvp vermedim İzmir'de bir kaç olaya karsitik mekanı silahla bastılar İstanbul'a geçtim telegram numaram değişti belki o yüzden dur akşama bir param gelicek nasıp olursa yada yarın kesin gelicek atarım knk papara bırak özelden ?
Knk hayırlısı bakalım erken gelirse haber veririm vakit geçirirsin gelmezse YouTube deeamke ??Sıkıntı yok şaka yapıyorum yarın 500 atacam şu an çulsuzum
Uyandın mi prensesla noliy
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!