Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
hesap verin bakem??
Payfixe çekip sana ordan payfix atmak daha kolay.karti almaya gidemiyorum senin IBAN noyu hanımın yanında tek tek nasıl yazayımpayfixe degil benim hesaba atacan da ortada para yok?
Ahahahhahesap verin bakem??
allah seni davul etsin??Payfixe çekip sana ordan payfix atmak daha kolay.karti almaya gidemiyorum senin IBAN noyu hanımın yanında tek tek nasıl yazayım
3 kurus alacaz oda kesilecek??Payfixe çekip sana ordan payfix atmak daha kolay.karti almaya gidemiyorum senin IBAN noyu hanımın yanında tek tek nasıl yazayım
hesap verin bakem??@ad
@Admin bır rool sozu vardı 1 hafta olacak daha onuda sor onudahesap verin bakem??
la dun verdik ya@Admin bır rool sozu vardı 1 hafta olacak daha onuda sor onuda
Bı sabret moruk halletcezpayfixe degil benim hesaba atacan da ortada para yok?
sen nerden ciktin la??Bı sabret moruk halletcez
demek kı admın sensın gızlıden gızlıye ıkı nıckle takılıyon demı formun sahıbı senın oldugunu anlamıstımla dun verdik ya
Haaa Sana iban atsam 1 kesinti Payfix atsam bide ordan kesiliyor3 kurus alacaz oda kesilecek??
Ziraat ariyorsan bende varsen nerden ciktin la??
o rollden sonra kimse sana roll vermez kardeşim artık@Admin bır rool sozu vardı 1 hafta olacak daha onuda sor onuda
lem payfix bana atinca en az 10 tlHaaa Sana iban atsam 1 kesinti Payfix atsam bide ordan kesiliyor
sebeb herkes kendıne gore oynar kardesım herkes kendı rolune baksın benceo rollden sonra kimse sana roll vermez kardeşim artık
onu buldukta neyi beklioz bilmiomZiraat ariyorsan bende var
350 gelecek metolem payfix bana atinca en az 10 tl
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!