@erkan154 forum ortamlarında yeni bir kardeş bişey deme ona yeni alışıyom dedi zaten dündehayirdir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
@erkan154 forum ortamlarında yeni bir kardeş bişey deme ona yeni alışıyom dedi zaten dündehayirdir
gelirke sabretke meto agir calisiyo evde yenge var aksam aksam dayak mi yedircen herifeortada para yok ki
gectiiiZenci şu parayı başkasına mı atsa napsa şimdi sana hemen atamam falan mahçup olmayalım
est erkanbır daha demem abımıze kusura bakmasın
gollllllllllll demek istiyorumgectiii
gelirke sabretke meto agir calisiyo evde yenge var aksam aksam dayak mi yedircen herife
yok kral para ıstemem ben verırse kendısı
zorrr?gollllllllllll demek istiyorum
tum sosyal medya senı tanıdı yakında kapında kuyruk olacak yardım et yardım et dıye sadece sosyal medayda kalmaz bu haberın olsungectiii
olm ciddiye alcaklar şimdi?
abi dedin ya simdi sevindi abi genclik belirtisi bana sinirlenince ben abi derim yumusar ?bır daha demem abımıze kusura bakmasın
tetikte ol gece belki coşabilir buralaryok kral para ıstemem ben verırse kendısı
Dayı alınmaz öyle şeylere rahat takıl sende dayiya sevgini öyle takilarak gösteriyor sunbır daha demem abımıze kusura bakmasın
yan forumda kafam rahatti kimse bilmiodu gizli gizli takiodumtum sosyal medya senı tanıdı yakında kapında kuyruk olacak yardım et yardım et dıye sadece sosyal medayda kalmaz bu haberın olsun
sukur hic listede adimizi goremedik metincigim ???Dün işte yken olsa hemen hallederim 40-50 kişilik liste hazırladım diğer tarafta
70 yaşında ne gencligi laabi dedin ya simdi sevindi abi genclik belirtisi bana sinirlenince ben abi derim yumusar ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!