Her gün kazaniyosun zaten senAcıkcası bu forumda sana ödül cıkması beni üzer
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Her gün kazaniyosun zaten senAcıkcası bu forumda sana ödül cıkması beni üzer
Ben mi hımmmHer gün kazaniyosun zaten sen
VALLA yam yam 5 aydır forumda olup etkinlik yapmayana denir benceYam yam seni
Son sezonu atsana 13 gün sonra cıkacak olanBi Kişiye 20 Vercek Forumu Ayağa Kaldırdı *** Başbakanıda Çağıralımmı
Geldim@ARTHUR ordamisin az evvel çekilişte çıktın dağıtım olmasa da ihtiyacın varsa yirmi atiyim sana 100 yaptık dengeden
Dost Ben 1 De öldüm Bende merak ediyom Sonu ne olcakSon sezonu atsana 13 gün sonra cıkacak olan
Kaçırdın dost Adamın Beyni Eror VerdiGeldim
Senin ismin yam yam sana denir listeleri aliyosun kural koymus dagitim kuralir beb 5 aydir forumdamiyim iyi bak 1 ay dirVALLA yam yam 5 aydır forumda olup etkinlik yapmayana denir bence
Boyka kazanmasinda herkes kazansinGeldim
Kanka Bunun Bende kimliği Var biraz daha bulaşırsa söyle özelden atiyim 50 tl için kimlik atmış mal ordan aldımVALLA yam yam 5 aydır forumda olup etkinlik yapmayana denir bence
ALLAH ın cahili daha geçen hafta 52 attım liste alırım kural da koyarım neden aç gözlü sadece ben diyen sen gibiler kazanmasın diye merak etme seni de uzaklaştıraczSenin ismin yam yam sana denir listeleri aliyosun kural koymus dagitim kuralir beb 5 aydir forumdamiyim iyi bak 1 ay dir
Sen yam yamsin yam yan 20 tl dagitim 1 ay yam yamlik yaparsin
Payfix at ben de paparacıya satarım kimliğini 200 e 150 yol param cıkar madem dağıtmıyor onun üzerinden dağıttırayımKanka Bunun Bende kimliği Var biraz daha bulaşırsa söyle özelden atiyim 50 tl için kimlik atmış mal ordan aldım
Biraz daha bulaşırsa yapalım bro sabırlıyım bekliyom sesinin kesmesiniPayfix at ben de paparacıya satarım kimliğini 200 e 150 yol param cıkar madem dağıtmıyor onun üzerinden dağıttırayım
Adamın Beyni Eror Verdi diyom sen diyon 300@Megastarkan 20 yi kim napsin rol yap bari 200-300 yaparsan bi işe yarar
Belki rol de yerine gelirAdamın Beyni Eror Verdi diyom sen diyon 300
Kime atmis tefeciye mi djskfjsKanka Bunun Bende kimliği Var biraz daha bulaşırsa söyle özelden atiyim 50 tl için kimlik atmış mal ordan aldım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!