Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Kardeşlerim Elveda

LUSTRAL

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
An itibariyle kumar yuzunden bi ev daha dagilmis bulunmaktadir ve herzamanki gibi olan cocuklara olmustur 30 yasindayim evliydim ve 2 cocugum vardi bu lanete kirami yatirdim yetmedi taksitlerimi yatirdim vs.vs sonu gelmedi derken eve bi geldim valiz toplanmis cocuklar alinmis ve gitmis hakli olarak elden gelen bisede yok ne desem bos degisik bi duygu mantik yok ne denirki cok cirpindim olmadi az cok hepinizin parasi gecti hemen hemen bogazimdan hakkinizi helal edin bi muddet olmicam belki hic olmicam cok kisi akil verdi dogru yolu gosterdi ama seytan galip geldi malesef olmadi Hepiniz Allaha emanet olun Allah kurtarsin.

R

Rooster

Ziyaretçi
Allah yolunu açık etsin bir an önce eski, mutlu günlerine dönmen dileğiyle..

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Abi faydası olurmu bilmem ama bağımlılık poliklinikleri var belki düzelmeye yardımcı olabilir faydasını görmüş bir kaç arkadaşım var. Allah bundan sonraki yolunu açık etsin inşallah ?

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
An itibariyle kumar yuzunden bi ev daha dagilmis bulunmaktadir ve herzamanki gibi olan cocuklara olmustur 30 yasindayim evliydim ve 2 cocugum vardi bu lanete kirami yatirdim yetmedi taksitlerimi yatirdim vs.vs sonu gelmedi derken eve bi geldim valiz toplanmis cocuklar alinmis ve gitmis hakli olarak elden gelen bisede yok ne desem bos degisik bi duygu mantik yok ne denirki cok cirpindim olmadi az cok hepinizin parasi gecti hemen hemen bogazimdan hakkinizi helal edin bi muddet olmicam belki hic olmicam cok kisi akil verdi dogru yolu gosterdi ama seytan galip geldi malesef olmadi Hepiniz Allaha emanet olun Allah kurtarsin.
gerçekten üzücü bi durum
İnşallah durumları düzeltirsin kumarsız bi hayat sürersin ..

DodoYAZYETER

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Allah hayırlısını nasip etsin ben bıraktım darısı senin başına kardeşim

LUSTRAL

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Abi faydası olurmu bilmem ama bağımlılık poliklinikleri var belki düzelmeye yardımcı olabilir faydasını görmüş bir kaç arkadaşım var. Allah bundan sonraki yolunu açık etsin inşallah ?
Kardesim 1 aya yakin ruh ve sinirde yattim ben kullandigim antidepresanlar var hala ama bu degisik bise ya ne bilim yarin yine yatirtcam kendimi ruh ve sinire umarim bi faydasini gorebilirim saol

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap