Ben kendimi ayırt etmiyorum ki. Doğruya doğru bırakmak için tedaviye ihtiyacim var tabiki.Seninde tedaviye ihtiyacin var
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben kendimi ayırt etmiyorum ki. Doğruya doğru bırakmak için tedaviye ihtiyacim var tabiki.Seninde tedaviye ihtiyacin var
Inan bana sana borc veren arkadaslarin senin hakkinda hic olumlu konusmuyordurBen kendimi ayırt etmiyorum ki. Doğruya doğru bırakmak için tedaviye ihtiyacim var tabiki.
Dayicim gunaydin ne atayim umutlarimi yiktinAkli basinda kafasi calisan insan borca kumar oynamaz borcà kumarin sonu intihardir
Ne umùtu verdim laDayicim gunaydin ne atayim umutlarimi yiktin
Hayallerimle oynadin dunNe umùtu verdim la
Hangi ara laHayallerimle oynadin dun
PayfixHangi ara la
Imkamsiz param bitti kumara verdimPayfix
Aynen öyle diyelim 10k borç var. Oynamasan biraksan belki en kötü 1 yılda duzeleceksin. Kazanacagin garantiymis gibi Ben bu borcu kumardan kapatirim diye düşünüp oturdugum yerden bi 1-2 bin daha kredi cekiyordum. Diye diye borç katlanıp gitti borç borcla kapanmaz hiçbir zaman.Bugun 50 yarin 100 bi bakmissin olmus 100 bin
Kumarin sonu intihar gtu kaybedersin dayiImkamsiz param bitti kumara verdim
Hangi dott kaldimi?Kumarin sonu intihar gtu kaybedersin dayi
Dun biri bana yazdi dayi 50 tl borcum vat ya kuzenden borc istedim 15 dk ya atacam dedi sakin sakin dedim borc borcla odenmez alma kalsin olunca atarsun dedimAynen öyle diyelim 10k borç var. Oynamasan biraksan belki en kötü 1 yılda duzeleceksin. Kazanacagin garantiymis gibi Ben bu borcu kumardan kapatirim diye düşünüp oturdugum yerden bi 1-2 bin daha kredi cekiyordum. Diye diye borç katlanıp gitti borç borcla kapanmaz hiçbir zaman.
Kuzenden 50 alacak bana atacak metin 60 alacak kuzene atacak muhsin 70 alacak metine 60 atacak sonra o 50 olacak 500?Dun biri bana yazdi dayi 50 tl borcum vat ya kuzenden borc istedim 15 dk ya atacam dedi sakin sakin dedim borc borcla odenmez alma kalsin olunca atarsun dedim
Benim sadece bi arkadaşa elden 2 gun önce aldigim 100 tl borcum var. Aldığım borcu maaasta geri veriyorum ama bu kumar konusunda olumlu konuşmuyor olabilirler. Ama genelde çocukluktan beri her yerde sevilen herkesle iyi anlaşan birisiyim. Tek kötü aliskanligim bu kumar o da tüm iyi tarafimi bitiriyor malesef.Inan bana sana borc veren arkadaslarin senin hakkinda hic olumlu konusmuyordur
Daha ne olsun meto en buyuk illet basindaBenim sadece bi arkadaşa elden 2 gun önce aldigim 100 tl borcum var. Aldığım borcu maaasta geri veriyorum ama bu kumar konusunda olumlu konuşmuyor olabilirler. Ama genelde çocukluktan beri her yerde sevilen herkesle iyi anlaşan birisiyim. Tek kötü aliskanligim bu kumar o da tüm iyi tarafimi bitiriyor malesef.
Meto bu illeti zevk icin oynarsan kazanirsin ama ihtiyac icin oynarsan kaybetmeye mahkumsunBenim sadece bi arkadaşa elden 2 gun önce aldigim 100 tl borcum var. Aldığım borcu maaasta geri veriyorum ama bu kumar konusunda olumlu konuşmuyor olabilirler. Ama genelde çocukluktan beri her yerde sevilen herkesle iyi anlaşan birisiyim. Tek kötü aliskanligim bu kumar o da tüm iyi tarafimi bitiriyor malesef.
Isteyenin yaptigi sacma.Senden alıp kuzene verip seni bekletecigine kuzen beklsesin yabancı değil kuzen idare eder sen etmeyebilirsin. Kumar oynar di kuzene vermez o parayıDun biri bana yazdi dayi 50 tl borcum vat ya kuzenden borc istedim 15 dk ya atacam dedi sakin sakin dedim borc borcla odenmez alma kalsin olunca atarsun dedim
Sen ole dusunuon ben ole dusunmuyomIsteyenin yaptigi sacma.Senden alıp kuzene verip seni bekletecigine kuzen beklsesin yabancı değil kuzen idare eder sen etmeyebilirsin. Kumar oynar di kuzene vermez o parayı
Haklısın. Kafa rahat olmadıkça hep kaybediyoruzMeto bu illeti zevk icin oynarsan kazanirsin ama ihtiyac icin oynarsan kaybetmeye mahkumsun
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!