Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Kardeşlerim Elveda

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Bugun 50 yarin 100 bi bakmissin olmus 100 bin
Aynen öyle diyelim 10k borç var. Oynamasan biraksan belki en kötü 1 yılda duzeleceksin. Kazanacagin garantiymis gibi Ben bu borcu kumardan kapatirim diye düşünüp oturdugum yerden bi 1-2 bin daha kredi cekiyordum. Diye diye borç katlanıp gitti borç borcla kapanmaz hiçbir zaman.

kadircan4747

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Aynen öyle diyelim 10k borç var. Oynamasan biraksan belki en kötü 1 yılda duzeleceksin. Kazanacagin garantiymis gibi Ben bu borcu kumardan kapatirim diye düşünüp oturdugum yerden bi 1-2 bin daha kredi cekiyordum. Diye diye borç katlanıp gitti borç borcla kapanmaz hiçbir zaman.
Dun biri bana yazdi dayi 50 tl borcum vat ya kuzenden borc istedim 15 dk ya atacam dedi sakin sakin dedim borc borcla odenmez alma kalsin olunca atarsun dedim

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Inan bana sana borc veren arkadaslarin senin hakkinda hic olumlu konusmuyordur
Benim sadece bi arkadaşa elden 2 gun önce aldigim 100 tl borcum var. Aldığım borcu maaasta geri veriyorum ama bu kumar konusunda olumlu konuşmuyor olabilirler. Ama genelde çocukluktan beri her yerde sevilen herkesle iyi anlaşan birisiyim. Tek kötü aliskanligim bu kumar o da tüm iyi tarafimi bitiriyor malesef.

kadircan4747

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Benim sadece bi arkadaşa elden 2 gun önce aldigim 100 tl borcum var. Aldığım borcu maaasta geri veriyorum ama bu kumar konusunda olumlu konuşmuyor olabilirler. Ama genelde çocukluktan beri her yerde sevilen herkesle iyi anlaşan birisiyim. Tek kötü aliskanligim bu kumar o da tüm iyi tarafimi bitiriyor malesef.
Daha ne olsun meto en buyuk illet basinda

kadircan4747

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Meto bu illeti zevk icin oynarsan kazanirsin ama ihtiyac icin oynarsan kaybetmeye mahkumsun

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Dun biri bana yazdi dayi 50 tl borcum vat ya kuzenden borc istedim 15 dk ya atacam dedi sakin sakin dedim borc borcla odenmez alma kalsin olunca atarsun dedim
Isteyenin yaptigi sacma.Senden alıp kuzene verip seni bekletecigine kuzen beklsesin yabancı değil kuzen idare eder sen etmeyebilirsin. Kumar oynar di kuzene vermez o parayı

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap