Hatriliym dayi dediklerin cikti da cocuklar gitti dayi icim yaniyo cok kotu3 gun once konustuk hatirlion dimi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hatriliym dayi dediklerin cikti da cocuklar gitti dayi icim yaniyo cok kotu3 gun once konustuk hatirlion dimi
Eksik olma dayiSorun olursa ara
Bi sakin ol sabah ola hayir olaHatriliym dayi dediklerin cikti da cocuklar gitti dayi icim yaniyo cok kotu
Bunu bende biliyom da istekumar borcla kirayla oynanmaz ki be abi
Geçmiş olsun reis kimseyi dinleme içinden geldiği gibi yap sonucu ne olursa olsun allaha emanetsinAn itibariyle kumar yuzunden bi ev daha dagilmis bulunmaktadir ve herzamanki gibi olan cocuklara olmustur 30 yasindayim evliydim ve 2 cocugum vardi bu lanete kirami yatirdim yetmedi taksitlerimi yatirdim vs.vs sonu gelmedi derken eve bi geldim valiz toplanmis cocuklar alinmis ve gitmis hakli olarak elden gelen bisede yok ne desem bos degisik bi duygu mantik yok ne denirki cok cirpindim olmadi az cok hepinizin parasi gecti hemen hemen bogazimdan hakkinizi helal edin bi muddet olmicam belki hic olmicam cok kisi akil verdi dogru yolu gosterdi ama seytan galip geldi malesef olmadi Hepiniz Allaha emanet olun Allah kurtarsin.
Nerdesin len senkumar borcla kirayla oynanmaz ki be abi
Senin yuzunden ortaligi karistirdikkumar borcla kirayla oynanmaz ki be abi
niyeSenin yuzunden ortaligi karistirdik
Sence
Allah a emanet hakkında hayırlısı olsun ne desek boş kafandan geceleri bosver sabret bı yol çıkar inş hayırlısıHerkese hayirli geceler kalin saglicakla
Çok Geçmiş olsun. Inşallah durumlar geri düzelir. Bu olaylarda Olan hep çocuklara oluyor. Aynı dert hepimizde var kimisinin eşi sineye çekip katlaniyor kimisi çekip gidiyor malesef. Emin ol düzenli bir işim olmasa aynı şey çoktan başıma gelmişti.maasin 4 te 1 i icraya gitsede En azindan evin ihtiyacını karsilayip bir şekilde ayrılliktan yirtiyoruz ama kumarin sonu olmadığını bile bile yinede oynuyoruz.An itibariyle kumar yuzunden bi ev daha dagilmis bulunmaktadir ve herzamanki gibi olan cocuklara olmustur 30 yasindayim evliydim ve 2 cocugum vardi bu lanete kirami yatirdim yetmedi taksitlerimi yatirdim vs.vs sonu gelmedi derken eve bi geldim valiz toplanmis cocuklar alinmis ve gitmis hakli olarak elden gelen bisede yok ne desem bos degisik bi duygu mantik yok ne denirki cok cirpindim olmadi az cok hepinizin parasi gecti hemen hemen bogazimdan hakkinizi helal edin bi muddet olmicam belki hic olmicam cok kisi akil verdi dogru yolu gosterdi ama seytan galip geldi malesef olmadi Hepiniz Allaha emanet olun Allah kurtarsin.
Olunca oynuyoruz olmayınca borç morc bulup yine oynuyoruz. Kumara verdigimiz paralari kiyipta Üstümüze başımıza çoluk çocuğumuz a birşeyler almayız mk ne adamlarız yahuWay MKE nice ocaklar söndü nice yigidler zayi oldu iinsanoglu akillanmadi..Olunca oynayın borç harç nafile
Seninde tedaviye ihtiyacin varOlunca oynuyoruz olmayınca borç morc bulup yine oynuyoruz. Kumara verdigimiz paralari kiyipta Üstümüze başımıza çoluk çocuğumuz a birşeyler almayız mk ne adamlarız yahu
Akli basinda kafasi calisan insan borca kumar oynamaz borcà kumarin sonu intihardirOlunca oynuyoruz olmayınca borç morc bulup yine oynuyoruz. Kumara verdigimiz paralari kiyipta Üstümüze başımıza çoluk çocuğumuz a birşeyler almayız mk ne adamlarız yahu
Bugun 50 yarin 100 bi bakmissin olmus 100 binAkli basinda kafasi calisan insan borca kumar oynamaz borcà kumarin sonu bibi intihardir
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!