Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Kardeşlerim Elveda

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
An itibariyle kumar yuzunden bi ev daha dagilmis bulunmaktadir ve herzamanki gibi olan cocuklara olmustur 30 yasindayim evliydim ve 2 cocugum vardi bu lanete kirami yatirdim yetmedi taksitlerimi yatirdim vs.vs sonu gelmedi derken eve bi geldim valiz toplanmis cocuklar alinmis ve gitmis hakli olarak elden gelen bisede yok ne desem bos degisik bi duygu mantik yok ne denirki cok cirpindim olmadi az cok hepinizin parasi gecti hemen hemen bogazimdan hakkinizi helal edin bi muddet olmicam belki hic olmicam cok kisi akil verdi dogru yolu gosterdi ama seytan galip geldi malesef olmadi Hepiniz Allaha emanet olun Allah kurtarsin.
Geçmiş olsun reis kimseyi dinleme içinden geldiği gibi yap sonucu ne olursa olsun allaha emanetsin ❤️

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
An itibariyle kumar yuzunden bi ev daha dagilmis bulunmaktadir ve herzamanki gibi olan cocuklara olmustur 30 yasindayim evliydim ve 2 cocugum vardi bu lanete kirami yatirdim yetmedi taksitlerimi yatirdim vs.vs sonu gelmedi derken eve bi geldim valiz toplanmis cocuklar alinmis ve gitmis hakli olarak elden gelen bisede yok ne desem bos degisik bi duygu mantik yok ne denirki cok cirpindim olmadi az cok hepinizin parasi gecti hemen hemen bogazimdan hakkinizi helal edin bi muddet olmicam belki hic olmicam cok kisi akil verdi dogru yolu gosterdi ama seytan galip geldi malesef olmadi Hepiniz Allaha emanet olun Allah kurtarsin.
Çok Geçmiş olsun. Inşallah durumlar geri düzelir. Bu olaylarda Olan hep çocuklara oluyor. Aynı dert hepimizde var kimisinin eşi sineye çekip katlaniyor kimisi çekip gidiyor malesef. Emin ol düzenli bir işim olmasa aynı şey çoktan başıma gelmişti.maasin 4 te 1 i icraya gitsede En azindan evin ihtiyacını karsilayip bir şekilde ayrılliktan yirtiyoruz ama kumarin sonu olmadığını bile bile yinede oynuyoruz.

Samurai1

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Way MKE nice ocaklar söndü nice yigidler zayi oldu iinsanoglu akillanmadi..Olunca oynayın borç harç nafile

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Way MKE nice ocaklar söndü nice yigidler zayi oldu iinsanoglu akillanmadi..Olunca oynayın borç harç nafile
Olunca oynuyoruz olmayınca borç morc bulup yine oynuyoruz. Kumara verdigimiz paralari kiyipta Üstümüze başımıza çoluk çocuğumuz a birşeyler almayız mk ne adamlarız yahu :)

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap