Şans bizimle olsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şans bizimle olsun
Bi multi açam gelem ben poi diyem bana da mı sövecen bak adam şili üst basmışDemiyecek o zaman ulu orta poi diye **
Ya senin gibi adamın uğraştiği adamlara bak salla gitsinYok benden ekmek alamazdın dedim Siktirgit 2güne şutlanıcaksın burdanda *** dümbügü seni götüne don almaya parası yok gelmiş 25 veriyim diyo aç karnını doyur ibineeeeeeee
Soverim ** acimamBi multi açam gelem ben poi diyem bana da mı sövecen bak adam şili üst basmış
Ben de sana söverim **Soverim ** acimam
yok avel beni 2saat uğraştırdı kaydı gitti kinliyim lavuga , bilmiyosa poi niye benim desin neyse beyler maça foxusYa senin gibi adamın uğraştiği adamlara bak salla gitsin
Dost şu listeyi kim aldı birisi paylaşabilir mi sonradan kaynayanlar vesaire varsa 1 saati geçiktir burda olan arkadaşlar var
Ulan vallahi konusmaktan acizsin. Bir oltalık canın var hadi işine bak embesilsin ya vallahi gülüyorum ?Yok benden ekmek alamazdın dedim Siktirgit 2güne şutlanıcaksın burdanda *** dümbügü seni götüne don almaya parası yok gelmiş 25 veriyim diyo aç karnını doyur ibineeeeeeee
İllaki vardir dostum.da kendini belli etmez bos ver o rolde ben de vardim 7 kisiydik .dayinin para bizimde emekler gitti. bosver takma kafanaBurası farklı forum der , gider oraya bok atar bu sefer burda 0 başlangıc hesabı elbet arası iyi olan vardır onlarla devam etmeye calıscak burdan
Dostum sende artik kapat konuyu neyse .Ulan vallahi konusmaktan acizsin. Bir oltalık canın var hadi işine bak embesilsin ya vallahi gülüyorum ?
Bana 25 atsana ben abi çekem sana vortexi de şutlarım burdan***** katmam ben senin gibi ben sana acırım soysuz etnik. 1 kuruş para almadım burdan almaya da niyetim yok. Senin ekmek dedigin burdan alıcan kumar parası. Ben sana 25 lira atım da az abi cek. Simdi sesini kes macına bak. Adamın etkinliğini bozma ortamı bozma benle de muhattap olma. Hadi yoluna bak
Yattık tühDk 5 hala 0-0 hadi hadi
Vallahi öyle bir niyetim yok. Bir şaka yaptım dedim kafasının içinde saman olan biri atladı. Bana gelmeden buranın elit bir forum olduğu söylenmisti. Forum elit sayılır da üyelerden bazıları çomar malesefBeyler Küfür Hakaret Yasak Rolling İçinde Sabote Etmeyelim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!