Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kazandı Kasa 100 TL Hedef 650 TL ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R

Rooster

Ziyaretçi
Beyler Küfür Hakaret Yasak Rolling İçinde Sabote Etmeyelim

Klostrofobi

Bonkör Üye
T.C Onaylı
Yok benden ekmek alamazdın dedim :D Siktirgit 2güne şutlanıcaksın burdanda *** dümbügü seni götüne don almaya parası yok gelmiş 25 veriyim diyo aç karnını doyur ibineeeeeeee
Ulan vallahi konusmaktan acizsin. Bir oltalık canın var hadi işine bak embesilsin ya vallahi gülüyorum ?

palantis38

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Burası farklı forum der , gider oraya bok atar bu sefer burda 0 başlangıc hesabı elbet arası iyi olan vardır onlarla devam etmeye calıscak burdan
İllaki vardir dostum.da kendini belli etmez bos ver o rolde ben de vardim 7 kisiydik .dayinin para bizimde emekler gitti. bosver takma kafana

TÖMBELEKÇİ

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
***** katmam ben senin gibi ben sana acırım soysuz etnik. 1 kuruş para almadım burdan almaya da niyetim yok. Senin ekmek dedigin burdan alıcan kumar parası. Ben sana 25 lira atım da az abi cek. Simdi sesini kes macına bak. Adamın etkinliğini bozma ortamı bozma benle de muhattap olma. Hadi yoluna bak
Bana 25 atsana ben abi çekem sana vortexi de şutlarım burdan

Klostrofobi

Bonkör Üye
T.C Onaylı
Beyler Küfür Hakaret Yasak Rolling İçinde Sabote Etmeyelim
Vallahi öyle bir niyetim yok. Bir şaka yaptım dedim kafasının içinde saman olan biri atladı. Bana gelmeden buranın elit bir forum olduğu söylenmisti. Forum elit sayılır da üyelerden bazıları çomar malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap