Karşında cocuk var sanki *** lavuga bak mizah diyo bideAt **** ben niye poi diyon o zaman ** topu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Karşında cocuk var sanki *** lavuga bak mizah diyo bideAt **** ben niye poi diyon o zaman ** topu
At **** sinirimi bozduKarşında cocuk var sanki *** lavuga bak mizah diyo bide
***** katmam ben senin gibi ben sana acırım soysuz etnik. 1 kuruş para almadım burdan almaya da niyetim yok. Senin ekmek dedigin burdan alıcan kumar parası. Ben sana 25 lira atım da az abi cek. Simdi sesini kes macına bak. Adamın etkinliğini bozma ortamı bozma benle de muhattap olma. Hadi yoluna bakAmcıga bak utanmadan gelmiş bide ben poi diyo sana ekmek yok burda hoşt
Adam poi olsa poiyim der mi o kadar seyden sonra kafa buluyo sizle . Kufurlesmeye gerek yok bosverAt **** ben niye poi diyon o zaman ** topu
Demiyecek o zaman ulu orta poi diye **Ula ülkenin özeti yeminle biri ortaya bi laf atıyo doğru mu değil mi bilmeden linççç belki daş daş geçiyo adam bi emin olup sövün ulu orta ben poi der mi o kadar olaydan sonra
abi bide birisi listeyi yazsin olmayan konudan alakasız şeylerle uğraşmasın@erantgil dostum kuponu atacakmisin bura karismadan
Yok benden ekmek alamazdın dedim Siktirgit 2güne şutlanıcaksın burdanda *** dümbügü seni götüne don almaya parası yok gelmiş 25 veriyim diyo aç karnını doyur ibineeeeeeee***** katmam ben senin gibi ben sana acırım soysuz etnik. 1 kuruş para almadım burdan almaya da niyetim yok. Senin ekmek dedigin burdan alıcan kumar parası. Ben sana 25 lira atım da az abi cek. Simdi sesini kes macına bak. Adamın etkinliğini bozma ortamı bozma benle de muhattap olma. Hadi yoluna bak
Şans Bizimle Olsun yazdığın gibi gelsin bol şanslar
@Rexarabi bide birisi listeyi yazsin olmayan konudan alakasız şeylerle uğraşmasın
İste insanımızda beyin de yok beyincik de yok malesef. Acınası haldeler gülüyorum inan. Buradan 1 lira gelir beklentim yok. Böylelere olta atıyorum gelirse hallerine bakıp acıyorum. Allah bilir 30-40 yasında adamlar da iste beyin olmayınca ?Ula ülkenin özeti yeminle biri ortaya bi laf atıyo doğru mu değil mi bilmeden linççç belki daş daş geçiyo adam bi emin olup sövün ulu orta ben poi der mi o kadar olaydan sonra
Ben liste isine karismam da bilmem de dostum roll sahibi karar versin ben kupinum tutup tutmadigina bakarim.abi bide birisi listeyi yazsin olmayan konudan alakasız şeylerle uğraşmasın
Burası farklı forum der , gider oraya bok atar bu sefer burda 0 başlangıc hesabı elbet arası iyi olan vardır onlarla devam etmeye calıscak burdanAdam poi olsa poiyim der mi o kadar seyden sonra kafa buluyo sizle . Kufurlesmeye gerek yok bosver
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!