O senin karekterin kardeşimBen son dk da baktm 1-1 2-0 olursa20 tane multi ile geleyim bari ??
@Rooster Multi hesapları cozemiyormusunuz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
O senin karekterin kardeşimBen son dk da baktm 1-1 2-0 olursa20 tane multi ile geleyim bari ??
Jungle taş taş ekibiyiz kardeşim gel katıl bize ?Siz ne ayaksınız lan ?
Takip şartı varmış liste dışısınArkadaslar ne oldu kupon ben takip edemedim ya
Ciğerini bile sökerler sen rahat ol ?O senin karekterin kardeşim
İp bakmak 5 saniye çözerlerO senin karekterin kardeşim
Bro takip yok diyorlardi yaTakip şartı varmış liste dışısın
3 satır yazmışsın 1 tane anlamlı bişey yok arkadan 500 kişi an a na ba cı na sövdü bütün sülalen elden geçti gelmiş hala olgun olgun bişeyler yazmaya çalışıyosun yemezler aslanım git başka park bul kendine seni burda barındırmam milleti dolandırmaya gelmişsin belliHala alıntı yapmanın sebebi acizligindendir çocuk. Ben benimle konusabilen beyni olan birine cevap verdim sen olta attığımda düseceksin yerini karıstırma. Sen maç takip et büyüklerinin lafına karışma yerini bil ? etkinliği de bulandırma bak ben sana cevap vermiyorum daha. Beyni olan düsünebilen konusabilen abilerinle konuscam hadi bakim
Olsun olsun ben senin yerine bakarım reis eğlenceye burdayımBro takip yok diyorlardi ya
Şaka yapıyorum kardo yok zaten son kupon şili üst olursa hedef tamamBro takip yok diyorlardi ya
Vartosla indirmeyen 2 kisi varmi aranizda?
dostum sende 50 mesaj 100 mesaj sartı yok begenme süresi koy yaptıgın etkinlik garip ilk defa şahit oluyorum yaniO senin karekterin kardeşim
Ben indirmedimtosla indirmeyen 2 kisi varmi aranizda?
Sinerji yapalim o zaman ya arkadaslar geldi alamadim telefonu elime anca gittiler simdi vallaŞaka yapıyorum kardo yok zaten son kupon şili üst olursa hedef tamam
Ne vercentosla indirmeyen 2 kisi varmi aranizda?
Yav sinerji yap maçı seç totemle de yazıp yorma kendini adam ne güzel asker etmek istememiş milleti keyifle takılınSinerji yapalim o zaman ya arkadaslar geldi alamadim telefonu elime anca gittiler simdi valla
benim linkten indirp kayit olurmusun brom 5 tl kazanayim bir kisi daha olursa 10 olcak siteye alabiliyorum 5 tl de sana gelicek
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!