Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kazandı Kasa 100 TL Hedef 650 TL ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Klostrofobi

Bonkör Üye
T.C Onaylı
3 satır yazmışsın 1 tane anlamlı bişey yok :D arkadan 500 kişi an a na ba cı na sövdü bütün sülalen elden geçti gelmiş hala olgun olgun bişeyler yazmaya çalışıyosun yemezler aslanım git başka park bul kendine seni burda barındırmam milleti dolandırmaya gelmişsin belli
İşte tam bunu diyordum o kadar şeyden 1 kelime anlamamışsın ? şu an cevap veriyorsun cünkü oltaya geldiğini farkettin yediremedin. Ama balıkların hafızası silinir derler dert etme unutursun hemen ? benim forumlarda kimseyle 1 lira para alısverisim olmaz. Denk gelirsen yazarsın Aslan parçası

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
İşte tam bunu diyordum o kadar şeyden 1 kelime anlamamışsın ? şu an cevap veriyorsun cünkü oltaya geldiğini farkettin yediremedin. Ama balıkların hafızası silinir derler dert etme unutursun hemen ? benim forumlarda kimseyle 1 lira para alısverisim olmaz. Denk gelirsen yazarsın Aslan parçası
Lan he he tamam senin dediginden :D :D :D :D

pardonelimkaydı

Kayıtlı Üye
***** katmam ben senin gibi ben sana acırım soysuz etnik. 1 kuruş para almadım burdan almaya da niyetim yok. Senin ekmek dedigin burdan alıcan kumar parası. Ben sana 25 lira atım da az abi cek. Simdi sesini kes macına bak. Adamın etkinliğini bozma ortamı bozma benle de muhattap olma. Hadi yoluna bak

Kıral ben 25 liraya abi çekerim papara atayım mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap