Bana atsın ben sana atmamKanka payfix yok
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bana atsın ben sana atmamKanka payfix yok
dodo gel ödülüne el koyucam nerdesin @dodoyazyeter
farkındayımBana atsın ben sana atmam
Yav demin aldın ödül neyin peşindesin bilgibi tamamen burada *** neyse by sizeÇekilişte en altta çıkan kişi hiç ne hiç yorum yazdı ne bol şanslar beğenip gitti
Varda numaram değiştigi için giremiyorumacsana kardeşim sende bir payfix alla alla yıl olmuş 3030
Hakkını yedin adamın bak yazmış bence özür dileÇekilişte en altta çıkan kişi hiç ne hiç yorum yazdı ne bol şanslar beğenip gitti
Özür dilerim kardeşlerimHakkını yedin adamın bak yazmış bence özür dile
Çekilişte en altta çıkan kişi hiç ne hiç yorum yazdı ne bol şanslar beğenip gitti
Aga yanlış anladım tamamYav demin aldın ödül neyin peşindesin bilgibi tamamen burada *** neyse by size
Unuttum onuTek şart beğeni idi zaten?
Golinceleni
Yav yazmasa sa yazmaz etkinlik Sahibi etkinlik yapmış beğen yeter diye kısmet o saatten sonra kurala uyan kime çıktığının önemi yok takip eden ediyor takip ettiği için manipüle ile kural değiştirmeye çalışıyor vazgeçin abiler çıkarsa çıkar çıkmazsa da dünyanın sonu değil sana demiyom ha rexar senin üzerine ekleme yapıyorumHakkını yedin adamın bak yazmış bence özür dile
İstersen bana yollasın payfixten ben paparaya yükleyip salayımVarda numaram değiştigi için giremiyorum
Ben de bunu savundum roll de bro yanlış adama yükseldin yazması şart değilken bile yazmış adam boş suçlamayı çürüttüm ben sadeceYav yazmasa sa yazmaz etkinlik Sahibi etkinlik yapmış beğen yeter diye kısmet o saatten sonra kurala uyan kime çıktığının önemi yok takip eden ediyor takip ettiği için manipüle ile kural değiştirmeye çalışıyor vazgeçin abiler çıkarsa çıkar çıkmazsa da dünyanın sonu değil
Kusura bakmayınBen de bunu savundum roll de bro yanlış adama yükseldin yazması şart değilken bile yazmış adam boş suçlamayı çürüttüm ben sadece
Düzenleme getirdim son anda farkettim yanlış anlaşılabilir diye ekleme yaptım okumadın orayı sanırım sende?Ben de bunu savundum roll de bro yanlış adama yükseldin yazması şart değilken bile yazmış adam boş suçlamayı çürüttüm ben sadece
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!