Paparadan atıcak bana kankaİstersen bana yollasın payfixten ben paparaya yükleyip salayım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Paparadan atıcak bana kankaİstersen bana yollasın payfixten ben paparaya yükleyip salayım
Ben de sonradan fark ettimDüzenleme getirdim son anda farkettim yanlış anlaşılabilir diye ekleme yaptım okumadın orayı sanırım sende?
Dostum beni niye etiketliyon ben kimseye bisey demedim ki hayirdir insallahYav yazmasa sa yazmaz etkinlik Sahibi etkinlik yapmış beğen yeter diye kısmet o saatten sonra kurala uyan kime çıktığının önemi yok takip eden ediyor takip ettiği için manipüle ile kural değiştirmeye çalışıyor vazgeçin abiler çıkarsa çıkar çıkmazsa da dünyanın sonu değil sana demiyom ha rexar senin üzerine ekleme yapıyorum
Dostum yat uyuSigarasız kaldım sabah işe gidicem daha maaşı ayın sekizinde alıyorum doğru ödül kazandim oda saat 3te çekim vericekms erken olsaydı petrole gidip alacaktm sağlık olsun
Sana dedim ödülü bana pasla sabah 50 al payfix numaran var bendeSigarasız kaldım sabah işe gidicem daha maaşı ayın sekizinde alıyorum doğru ödül kazandim oda saat 3te çekim vericekms erken olsaydı petrole gidip alacaktm sağlık olsun
Tamam ben çektim paparaya yükledim eğer yardımcı olabileceksem ben yollayımPaparadan atıcak bana kanka
Ya seninki golü verdi yazacaktım ordan ekli kalmış baktım başkası yazmış vazgeçtim tas ordan kalma??Dostum beni niye etiketliyon ben kimseye bisey demedim ki hayirdir insallah
Yok aga sağolSana dedim ödülü bana pasla sabah 50 al payfix numaran var bende
karışmasın kanka ortalık zaten 56 Atıcak bana paparadan @erantgilTamam ben çektim paparaya yükledim eğer yardımcı olabileceksem ben yollayım
Yatıcam zatenDostum yat uyu
Bende sasirdim beni niye etiketlemis diye .neyse herkese hayirli geceler .Ya seninki golü verdi yazacaktım ordan ekli kalmış baktım başkası yazmış vazgeçtim tas ordan kalma??
Tamam kanka sıkıntı yok ozaman öyle durum olursa mesaj atman yeterlikarışmasın kanka ortalık zaten 56 Atıcak bana paparadan @erantgil
Attım sayın adminim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!