Olsam ne olmasam ne@Rexar yoksun listede jdjdjdjd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Olsam ne olmasam ne@Rexar yoksun listede jdjdjdjd
Poi ben uzak diyarlardan geldim şimdi yardımcı olcan mıNeyden bahsettiğini anlasam yardımcı olcam tanıdık nick ne senin
Canın sağolsun varlığın yeterKafama yatan maç yok beklettim dostlar
Beklıyuruk kankaKafama yatan maç yok beklettim dostlar
Sakin acelemiz yokKafama yatan maç yok beklettim dostlar
****** la olum samet niye hic yazmadin *** ne ayibimizi gordunPoi ben uzak diyarlardan geldim şimdi yardımcı olcan mı
Arıyurum arıyurum açmıyursun?Beklıyuruk kanka
ulan sen poiyse sana fena söverimPoi ben uzak diyarlardan geldim şimdi yardımcı olcan mı
Sen kimsin sana yazıyım arkadasım****** la olum samet niye hic yazmadin *** ne ayibimizi gordun
Ben de sana söverim hadi sal bakalımulan sen poiyse sana fena söverim
Sen kimsin mi yazma ** siktie etSen kimsin sana yazıyım arkadasım
Algılama sorununuz var valla bak adamın kuralı açık net yazılı en başta kendinizxe kural çıkarmayın diyorum 1 saat oluyo ben beğeneli zaten ne hakkı bu adam sabah kadar beğenen geçerli desene sanane banane demi dağıtmaya gelince kaç defa dağıtımda para aldım da burda şekil yapıyonuz **Şimdi sen 5 dk oldu geleli adam 3 saatir burda hakmı hak varsa söyle ben sana salıyım Rexar yapma az bişeyde dağıt
lan kahpe sahte etkinlik yapacan ne liste yaptırıyon *** veledi @Rooster banlayın bu dolandırıcıyı sahte etkinlikçi 2-3 gün sonra burdada başlarBen de sana söverim hadi sal bakalım
Ahahhahaaj baba kizdi kacin??Algılama sorununuz var valla bak adamın kuralı açık net yazılı en başta kendinizxe kural çıkarmayın diyorum 1 saat oluyo ben beğeneli zaten ne hakkı bu adam sabah kadar beğenen geçerli desene sanane banane demi dağıtmaya gelince kaç defa dağıtımda para aldım da burda şekil yapıyonuz **
Gene mi sen la senin ne işin var bur daHahahahahahahahahahahahaha ulan sen varya sen
Vegasta olan vegasta kalırlan kahpe sahte etkinlik yapacan ne liste yaptırıyon *** veledi @Rooster banlayın bu dolandırıcıyı sahte etkinlikçi 2-3 gün sonra burdada başlar
Birader cidden tanımıyorum seni küsecek ne var tanıssak yazarım ayıp ediosunSen kimsin mi yazma ** siktie et
Kafama yatan maç yok dediKupon attimi la
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!