R
Rooster
Ziyaretçi
Hatalı demesi imkansız düzgün okuyarak bilgilerini sakince tekrar girebilirsin hocam.Yapacağım gözünü seveyim hatalı diyor tc doğru yazdım herşeyi kontrol ettim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hatalı demesi imkansız düzgün okuyarak bilgilerini sakince tekrar girebilirsin hocam.Yapacağım gözünü seveyim hatalı diyor tc doğru yazdım herşeyi kontrol ettim
Tamam diyorki girilen tc kimlik bilgileri birbiri ile uyuşmuyor nasıl uyuşmuyor isim soyisim herşey doğru be kanka?yardımcı olsunlar diye etiketledim kardeşim
lose oldu zatenTamam diyorki girilen tc kimlik bilgileri birbiri ile uyuşmuyor nasıl uyuşmuyor isim soyisim herşey doğru be kanka?
Hocam tc doğru sakince girdim isim soyisim doğum tarihi doğru ünlü harfle yazdım olmadı isim soysisim ünsüz yazdım olmadı tcyi kontrok ettüm defalarca herşeyi olmadı doğum tarihü doğru ama acaba yanlış olan yer doğum tarihi arasına nokta koyarak yazıyorum hocam oda olmadı tire koydum yazdım oda olmadı ben daha nasıl yazayım hocam?Hatalı demesi imkansız düzgün okuyarak bilgilerini sakince tekrar girebilirsin hocam.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!