Kanka bana da sorsalar listeci de sorun derim hani başta konuşulur bu mevzular sonda böyle sıkıntı çıkar ama boşver ?Parasında degılım ceso atsada alanın mk daha zaten haklı gıbı konusuyor bırde dengesız
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kanka bana da sorsalar listeci de sorun derim hani başta konuşulur bu mevzular sonda böyle sıkıntı çıkar ama boşver ?Parasında degılım ceso atsada alanın mk daha zaten haklı gıbı konusuyor bırde dengesız
Noldu piic ettin mi ?Ne oluyor burda agiz tadiyla ödülü kaybettirmiyorsunuz ** noldu gene
Roll benim çekiliş benin istediğim gibi yaparım kardesim sen karışamazsın. Çekilişte adı olan 7 kişiye attim mi attim. Listeciye attim mi attim. eydolu yazarsa onada atarim hic sıkıntı yok benim yaptığım yanlış bise yok. Ben dağıtım yapacagim miktarın fazlasını yapmışım. Biz kimseyi zorla tutmuyoruz burdaCanın nasıl istiyorsa öyle yapamann kardeş kusura bakma listede cıkan 8 kişi kimse o 8 kişiye eşşek gibi odulunu atacan yada mıletı bu saate kadar burda tutmıcan hayırdır mk iyi ya ne güzel ulan biride dogruyu solemıyor paranın kopegı olmayın olum bu kadar gitde sana @Kerim1907 usulu ogretsın oyle rol ac listeciye odul vermıceksen lısteyı kendın tutarsın lafa bak ya
He yav baskete attik adamlar 15 0 seri yiyerek basladi yine husran yine hüsranNoldu piic ettin mi ?
Geçmiş olsun kankaHe yav baskete attik adamlar 15 0 seri yiyerek basladi yine husran yine hüsran
Kardeş sen hangi mahallede oturuyon allah ıcın kafan basmıyrmu senin eydolu listede yok yok adam roluuu takıp etmemıs lıste dısıı sılınmemıs hata burda zaten do you under stand me ? ?Roll benim çekiliş benin istediğim gibi yaparım kardesim sen karışamazsın. Çekilişte adı olan 7 kişiye attim mi attim. Listeciye attim mi attim. eydolu yazarsa onada atarim hic sıkıntı yok benim yaptığım yanlış bise yok. Ben dağıtım yapacagim miktarın fazlasını yapmışım. Biz kimseyi zorla tutmuyoruz burda
Herseyde hata var dostum ödülün 8 kisiye 30 olarak cekilmeside hataydi 6 7 kişi çekilmesi lazımdı miktara göreKanka bana da sorsalar listeci de sorun derim hani başta konuşulur bu mevzular sonda böyle sıkıntı çıkar ama boşver ?
Kardesim haklisin 6 kişiye çekilmesi lazimdi biz dedik bekleyen insanlar öldü en azından 1 kişide fazladan olsa faydalansın istedik. Ve ayriyetten cekim gelmedi ben bu kadsr insanı beklettim diye parayi çekmeden dağıtım yaptim.Herseyde hata var dostum ödülün 8 kisiye 30 olarak cekilmeside hataydi 6 7 kişi çekilmesi lazımdı miktara göre
Yok kardesim ödül verilmediBen anlamdgim eydolu yoksa biri cakallik yapmis odulu almis
Aga senin kesenw bereket te biri uyanikli yapmjs olabilirKardesim haklisin 6 kişiye çekilmesi lazimdi biz dedik bekleyen insanlar öldü en azından 1 kişide fazladan olsa faydalansın istedik. Ve ayriyetten cekim gelmedi ben bu kadsr insanı beklettim diye parayi çekmeden dağıtım yaptim.
He tmm broYok kardesim ödül verilmedi
Lan yk yk maho eydolu iptal adam listede yok hak kıme geçer 1. Yedek o kım ben ama ödül yok arkadas listeciyle beraber 8 kişiye atmıs gerekcesi bu şaka gibi yılardır forumdayım böyle bişeyi ill defa goruyom ???Aga senin kesenw bereket te biri uyanikli yapmjs olabilir
Tmmdir aga senlik bir durum yok karismisYok kardesim ödül verilmedi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!