Ödülüm gelmiştir teşekkürler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tamam da kanka cıkmayannlar kaos cıkarmsdı sen dua et ?Aynı şey dostum sonuncu çıkmışsın işte
salak mempis cyber 9 fark atar dedim 26-14 öndeydi 26-19 bitti 2 sayı atamadı salak takımŞimdi mandalina 30 tl işe GÖZ KANATAN kuponlarından birini oynayıp atar buraya
bizenesalak mempis cyber 9 fark atar dedim 26-14 öndeydi 26-19 bitti 2 sayı atamadı salak takım
Adam gizli gizli takip etmisŞimdi mandalina 30 tl işe GÖZ KANATAN kuponlarından birini oynayıp atar buraya
ben bazen hiç okumuyorum Allah okuyanlara sabır versin :dŞimdi mandalina 30 tl işe GÖZ KANATAN kuponlarından birini oynayıp atar buraya
Listesiyle birlikte 8 kişiye dagitildiNoldu 1 kişi cekiliodu
Yedeğe devr edildi ?Noldu 1 kişi cekiliodu
Yedek çekilmiş gerek kalmadı onaNoldu 1 kişi cekiliodu
Eydolu yanlışlıkla Listeye girdi onun yerine 1 yedeğe verilecek ödül dostumListesiyle birlikte 8 kişiye dagitildi
7 kişiye dağıtım yapıldı 1 kişi de listeci 8 kişi toplamda dağıtımlar yapıldı beyler.Eydolu yanlışlıkla Listeye girdi onun yerine 1 yedeğe verilecek ödül dostum
Adam meşgul dostum şimdi müsait oldu yazdık hata düzeltilecek biraz sabredelim@Saulalvarez senin hatab yüzünden saul kac saattir burda kafa patlattım o uyanık kımse ödülü alan onunda mk burdan cumleten iyi geceler.
Bizi bir sal abi yasalak mempis cyber 9 fark atar dedim 26-14 öndeydi 26-19 bitti 2 sayı atamadı salak takım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!