COK BÜYÜK FİKİRboyka sponsor olda roll yapalım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
COK BÜYÜK FİKİRboyka sponsor olda roll yapalım
iyi madem haydi şu güzelim fikrimi başarılı roll ile taçlandıralımCOK BÜYÜK FİKİR
bakarız 6 dan sonra 6 da cekiliş var duruma göreiyi madem haydi şu güzelim fikrimi başarılı roll ile taçlandıralım
ne çekilişi kesin sana çıkarmıbakarız 6 dan sonra 6 da cekiliş var duruma göre
cekilişi ben yapsam cıkarda ben yapmıyorum bilet etkinligi cekilişine çekilişi kesin sana çıkarmı
çıktımı sana birşeylercekilişi ben yapsam cıkarda ben yapmıyorum bilet etkinligi cekilişi
Meto 28 at. Sigara krizim geldiçıktımı sana birşeyler
olsa dükkan seninMeto 28 at. Sigara krizim geldi
1 kuruş yok pala slot a da giremiyorum kriz gitmiyorMeto 28 at. Sigara krizim geldi
sende varsa sen bana at param olunca atarımMeto 28 at. Sigara krizim geldi
Bende olsa ben senden istermiyim :dsende varsa sen bana at param olunca atarım
Paran olunca bizi sklemiyon bile metosende varsa sen bana at param olunca atarım
tövbe de la benim kaç kere param oldu da seni miklemedimParan olunca bizi sklemiyon bile meto
uzun zamandır bi geçen gün rol yaptıkta 300 çektik onunda 150 dagıtım olduParan olunca bizi sklemiyon bile meto
Hani iade ziyaret...uzun zamandır bi geçen gün rol yaptıkta 300 çektik onunda 150 dagıtım oldu
SAP CIKTIçıktımı sana birşeyler
biz niye görmedikuzun zamandır bi geçen gün rol yaptıkta 300 çektik onunda 150 dagıtım oldu
harbi sen nerdeydin o günbiz niye görmedik
biz niye görmedik
Rollingmasteruzun zamandır bi geçen gün rol yaptıkta 300 çektik onunda 150 dagıtım oldu
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!