Patron buldun mu 100 tl? Ver bana 300 yapip veririm buz hokeyindeYok roll başarılı olacakmi diye istihareye yatıyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Patron buldun mu 100 tl? Ver bana 300 yapip veririm buz hokeyindeYok roll başarılı olacakmi diye istihareye yatıyor
Buzu boşver kardes sen kumda oynaPatron buldun mu 100 tl? Ver bana 300 yapip veririm buz hokeyinde
Hokeyde üstüme yoktur başkanBuzu boşver kardes sen kumda oyna
Arkadaş başka arkadaşa birakacakti. Yoldayım gidince belli olur da o benim kumar param cogaltmadan paylasamamPatron buldun mu 100 tl? Ver bana 300 yapip veririm buz hokeyinde
Salak antep 18 sayı nedir. Ben olsam eve vermiştim kazanmistim vay mk para yokken denk gelirArkadaşlar geç kalıyorum diye paylaşamadım kusura bakmayın 2 sayıdan yatmışız üzgün
Ya sen bana guven 300 yapip vericem bak 50de benim yol param olsunArkadaş başka arkadaşa birakacakti. Yoldayım gidince belli olur da o benim kumar param cogaltmadan paylasamam
Yapma bee geçmiş olsunArkadaşlar geç kalıyorum diye paylaşamadım kusura bakmayın 2 sayıdan yatmışız üzgün
Sağlık olsunArkadaşlar geç kalıyorum diye paylaşamadım kusura bakmayın 2 sayıdan yatmışız üzgün
2 atışı kaçırdı 4 saniye kala ribandu bitiremediArkadaşlar geç kalıyorum diye paylaşamadım kusura bakmayın 2 sayıdan yatmışız üzgün
Yok kardeş. Önüme getir en banko maçı koy oynamam kendi bildigimden ŞaşmamYa sen bana guven 300 yapip vericem bak 50de benim yol param olsun
Sendemi ona oynadın2 atışı kaçırdı 4 saniye kala ribandu bitiremedi
2 sayı ile ustaTüh 4 sayı ile girmiş ?
izliyordumSendemi ona oynadın
para sıçmıyoruz malesefSendemi ona oynadın
Oynamadigin maçımi izliyon pis kumar cıizliyordum
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!