Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Haydi furkan sapla gelsin. 2 gündür para alamıyom. Buzdolabı boş seni bekliyorAllaha şükür hiç çekim yapamadığımız için hep 100% iade alabiliyorum ????
para at bükmeyi bırak delerim yeterki moneyden haber ver?Bugün şeytanın kolunu kim bukecek ilk kişi merak ediyorum
dün 400 ü sabah *** ettinHaydi furkan sapla gelsin. 2 gündür para alamıyom. Buzdolabı boş seni bekliyor
25 TL'ye hangi rafinı dolduracann MKEHaydi furkan sapla gelsin. 2 gündür para alamıyom. Buzdolabı boş seni bekliyor
Sorma yavv. Hem benzin parası hemde kızı yemeğe götürcektim para *** oldu ? kız cevap vermiyor 1 gündür mkedün 400 ü sabah *** ettin
İki iisii biliyom deyon cukkan nerde diye sormazlarmi. MKEpara at bükmeyi bırak delerim yeterki moneyden haber ver?
25 tl ile bimden neler alınır videosu çekcem.25 TL'ye hangi rafinı dolduracann MKE
Yatırımİki iisii biliyom deyon cukkan nerde diye sormazlarmi. MKE
ZenginnnnnYatırım
2 ekmek 4 tl 750 gr domates 3 tl iki makarna 5 .50 bir ufak yogurt 5 tl 17.50 ediyor emmi geri kalanida keyfine .hic markete gitmiyonmu emmi.??25 TL'ye hangi rafinı dolduracann MKE
Essah mu deyon la.. öyleyse eferinnn saaYatırım
Kaç gün yiyecen bunlariii2 ekmek 4 tl 750 gr domates 3 tl iki makarna 5 .50 bir ufak yogurt 5 tl 17.50 ediyor emmi geri kalanida keyfine .hic markete gitmiyonmu emmi.??
hazıra dağ dayanmıyor atıyoz kenara 3-5 bişey ?Essah mu deyon la.. öyleyse eferinnn saa
Ekmek arası ekmek yeriz en kötü kralllKaç gün yiyecen bunlariii
ooo zenginsinYatırım
kazansak koyacaz da malesef devamı gelmiyorBurdakilerin çoğu ÖĞÜTÜCÜ MKE...kimse kenara koymayiii
yok be ufak tefek atıyom kenara işimden dolayı nakit bitince bunları bozduruyom mecburen?ooo zenginsin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!